Celler

Eudald Massana Noya

Un wine bar entre vinyes biodinàmiques
mapaSant Pau d’Ordal (Subirats)
Alt Penedès DO PenedèsDO Cava
Experiències


DESCRIPCIÓ
Avui en dia tothom busca llocs autèntics i tranquils. El celler Eudald Massana Noya compleix amb nota aquests requisits. Totes les activitats d'enoturisme es fan a l'aire lliure i entre vinyes, de manera que les distàncies de seguretat estan totalment garantides. Just davant de la masia, hi ha el seu wine bar, on es pot fer un aperitiu totalment ecològic amb cava i unes boniques vistes sobre un paisatge totalment natural del Penedès. La banda sonora són els ocells
Image
RECOMANAT
La seva història es remunta al s. XVIII. Des de llavors treballen la terra i avui dia, és la novena generació la que fa camí amb unes arrels molt profundes que sempre s’expliquen a les visites, igual que moltes anècdotes de la família. Són uns apassionats del Penedès. La millor prova del seu amor pel territori és que van ser dels primers a posar en pràctica una agricultura ecològica i biodinámica. Van decidir cuidar les seves 30 hectàrees de vinya com ho feien els avantpassats, tot i que al principi van trobar molt escepticisme.  Totes aquestes vinyes són les vistes que teniu mentre es fan els tastos i al fons, el tranquil poble de Sant Pau d’Ordal.

Image

Imatge de Rosa Maria Farré

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Tenen diferents tipus de visites. Per exemple 'El gust de la vinya' (15€) que és un passeig entre ceps al voltant de la casa pairal i acabant amb un tast comentat de tres caves. Si sou més curiosos, podeu fer la visita ‘Tots els colors de la vinya’ (20€ per persona). És una classe d’agricultura ecològica i biodinàmica enmig de la vinya, i penseu que és una manera de treballar molt interessant i desconeguda. En temps de verema, l’opció estrella és el ‘Tast de raïm a les vinyes’ (25€ per persona). És un gust descobrir les varietats de raïm directament dels ceps al costat del propietari, fer un esmorzar a la masia centenària amb vi i cava, i tastar el most quan encara està fermentant.
S’adapten a tot tipus de client, des del que es mou interessat per la cultura del vi i de la vinya fins el que busca escoltar anècdotes de la família. 
   
Image
PREGUNTES FREQÜENTS
Demanen que es faci reserva prèvia per evitar grups grans. Prioritzen donar una atenció personalitzada. Entre les seves vinyes hi ha un aparcament per autocaravanes. Demanen que se’ls avisi amb antel·lació i així descobrir la màgia de despertar-se entre vinyes.

Image

Adreça
Finca el Maset s/n
08739 Sant Pau d’Ordal (Subirats)
Google Maps

Vins de Eudald Massana Noya
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials