







Celler
Eudald Massana
Wine bar entre vinyes biodinàmiques
Experiències
DESCRIPCIÓ
El celler Eudald Massana està en una masia pairal de Sant Pau d'Ordal, a Subirats, un dels municipis amb més tradició vinícola del Penedès. Els vins i caves provenen només de les 30 hectàrees de vinyes ecològiques i biodinàmiques que envolten la finca, entre boscos, turons i vistes precioses al santuari de Sant Sebastià dels Gorgs. És una postal del Penedès més ancestral. Eudald Massana és amor a la terra, a la viticultura dels avantpassats, a prestar atenció a les llunes i fer la mínima intervenció possible al terrer. El celler també és família. L'Eudald Massana, l'Ester Tous i els seus tres fills us obren les portes de la masia perquè entengueu el valor de cultivar la terra com ho deurien fer els seus avantapassats, ja al s.XVIII. La visita és una escapada natural fantàstica, una desconnexió com una casa de pagès, per tastar vins i caves amb valors, envoltats d'una banda sonora d'ocells qualsevol dia de l'any.
RECOMANAT
El celler Eudald Massana ofereix un ampli ventall de possibilitats per conèixe'ls. La visita al celler us permetrà descobrir la història familiar i endinar-vos en el compromís de la biodinàmica, explicada com la viuen: amb passió. El millor d'Eudald Massana és l'entorn. Les activitats miren de portes enfora: cap a la vinya. Tots els dies de la setmana hi ha passejants o ciclistes que passen per davant de la masia pairal. És un celler que ve de gust aturar-se i repetir, perquè teniu la comoditat d'un wine bar, d'un pícnic, d'un esmorzar de pagès al jardí... O bé podeu fer un tomb amb bicicleta (n'hi ha molts que ho fan) i parar a refrescar-vos amb els seus vins i caves, de quilòmetre zero. Com els la selecció d'aperitius que acompanyen les opcions d'enoturisme: aliments de proximitat, ecològics i sostenibles. És una família autèntica, que us obre les portes de casa seva. Impagable.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
El celler Eudald Massana està envoltat de vinyes i boscos, als afores de Sant Pau d'Ordal, un poble encantador de Subirats. A la vora hi ha moltes opocions recomanables per fer un àpat, adaptats a cada necessitat. Pregunteu al celler, perquè donen bons consells! La visita al celler us permetrà gaudir de monuments com el Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, un dels més bonics del Penedès. El celler es pot visitar a peu, en bicicleta (pregunta per les opcions de cicloturisme que organitzen des del celler), en cotxe o en autocaravana.

PREGUNTES FREQÜENTS
Tot el que has de saber abans de visitar el celler Eudald Massana t'ho expliquem aquí. La nostra recomanació és que facis una reserva prèvia si tens ganes de fer una activitat. Ho pots fer còmodament mirant les nostres opcions recomanades d'enoturisme. El celler està obert tots els dies de la setmana, però consulteu disponibilitat. Poden rebre visites petites i grups d'entre 6 i 12 persones, perquè volen fer l'enoturisme molt personalitzat. Cada temporada canvien les activitats. Consulteu les darreres novetats per no perdre-us cap de les propostes, com tastos personalitzats per preparar les festes, o excursions a la vinya durant la verema per tastar most de les tines.


-
- Desenvolupen un pla de prevenció contra el Covid-19.
- Mantenen distància social als espais comuns i les àrees amb seients.
- Treballen amb grups reduïts. Limiten les visites a la legislació vigent, prioritzant unitats familiars i evitant en la mesura del possible mesclar grups diferents.
- Prioritzen les activitats a l’aire lliure. En les visites interiors, estableixen itineraris segurs diferenciats d’entrada i sortida, amb espais de ventilació.
- Desinfecten les taules i les cadires després de cada consum. Les copes i els plats estan higienitzats per a cada visitant.
- El personal que atén els visitants fa servir mascaretes i guants. Les àrees de treball de la visita estan separades per evitar contacte amb el personal no-turístic.
- Dispensen gel hidroalcohòlic en diferents espais de la visita. Amplien la neteja en els espais de la visita. Els lavabos estan desinfectats amb constància i disposen d’aigua i sabó.
- Posen a disposició dels visitants els pagaments automatitzats, sense intercanvi d’efectiu.
- Els proveïdors apliquen les mesures sanitàries en la manipulació i preparació dels aliments i serveis que us puguin oferir.
- Els empleats es prenen la temperatura abans de cada jornada laboral i segueixen un codi de bones pràctiques per facilitar-vos la visita.