Bar Salvatge

Vins naturals a doll
Barcelonès Barcelona

El nom fa la cosa. El Bar Salvatge és un local silvestre. Té llums vermelles que recorden un night-club. Cartells enganxats a les parets a l'estil d'una casa okupa. I té LA PARET. Una súper-font amb 10 brolladors amb vins naturals. Un dels encants és també comprar vi a doll per emportar-vos-el a casa. Són vins excel·lents, diferents, divertits, diversos, policromàtics, però no us faran arribar al clímax, per si sols.
 


Judith
Judith

Els preus de cada copa van entre els 3 i els 6 €. No és un lloc econòmic però s'hi ha d'anar. No cal passar allà la tarda, com si fos el bar del poble. Es tracta de prendre una o dues copes badant amb les parets i jugant amb els vins naturals. També podeu comprar ampolles senceres per buidar-les sobre unes taules de fusta extretes d'un aserrador de Twin Peaks. En aquest cas, la més barata costa 15 €.

Image


David
David

Al Salvatge hi ha una fauna variada. Des de militants dels vins naturals fins a estrangers que busquen un lloc bonic on fer una copa de vi. El bar també ofereix picotejos, òbviament amb menjars sense additius ni conservants. A les parets cadascú hi ha escrit el seu mantra. És la maledicció dels vins naturals: la gent que els elabora gaudeix taaaaaant explicant-los, que si no hi són per explicar-vos la pel·lícula, us han deixat els subtítols.

Image
DADES PRÀCTIQUES
Obre de dilluns a diumenge, a les 18:00.  Està al carrer Verdi, un dels més atractius i transitats del barri de Gràcia. Podeu comprar vi natural a granel per beure'l a casa. Us recomanen que el consumiu abans de dos dies perquè mantingui les seves propietats.

Image

Adreça
c/Verdi 50
08012 Barcelona

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials