Bar de Vins
El Pati de Covides
Bar de vins al centre de Vilafranca
Vilafranca del Penedès
Alt Penedès
Penedès
Experiències
DESCRIPCIÓ
El Pati de Covides és un bar de vins del celler Covides al centre de Vilafranca, on tastar vins, caves, cocktails i aperitius, ideal per fer enoturisme al Penedès.
EL PATI DE COVIDES
A Vilafranca, la capital del vi, hi ha molts bars on degustar els vins i escumosos que s'elaboren al Penedès, però només un d'un sol celler: el Pati de Covides. És un spin-off del celler visitable de Sant Sadurní d'Anoia. El Pati de Covides és un espai insòlit en ple centre de la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca. Són els baixos de la part del darrera de la seu de Covides, la casa Janer, un edifici modernista. L'espai s'obre com a mínim un cop al mes (mireu agenda) i també es lloga per fer tastos, presentacions, festes privades, o actes d'empresa.
RECOMANAT
BAR DE VINS A VILAFRANCA
El Pati de Covides és un espai fantàstic al centre de Vilafranca. Un cop al mes el celler obre portes per fer-hi tastos de vins, amb concerts, o actes culturals. És un espai de 342 m², amb una capacitat de 180 persones. Les últimes reformes l'han deixat nou, amb una barra de vins, millor accessibilitat i serveis, i més decoració per convertir-lo en un espai obert al públic, per celebrar esdeveniments tant de Covides com privats.
VINS I CAVES DE COVIDES
Al Pati de Covides es poden fer degustacions de vins i caves a copes o ampolle, que van canviant al llarg de la temporada. Per exemple, si ets fan de les bombolles, t'ofereixen el cava rosat Montse, o el Terra Terrae Brut. Pels amants dels vins tens el blanc 60/30 i el negre Masia Llinda, a més dels clàssics Duc de Foix en blanc, o rosat. També pots tastar el vermut de Covides, o bé els còctels de cava amb Duc Ice, suc de poma natural i unes fulles de menta fresques amb gel. també tenen aigua i most.
TAPES I BON AMBIENT
Les copes del Pati de Covides també es poden acompanyar de tapes. Tenen xips, olives, fuet i formatge. Un dels punts que més ens ha agradat és que la majoria dels productes que se serveixen com a aperitiu són d'altres cooperatives, o d'empreses de proximitat. Per exemple, el formatge és de Cadí, i el fuet de Mallart.