Bar de Vins
Slate Wine Bar
El bar de vins de Clos Figueras
Gratallops
Priorat
Priorat
Experiències
DESCRIPCIÓ
Slate Wine Bar és un bar de vins de Gratallops del celler Clos Figueras, recomanat per fer enoturisme al Priorat.
SLATE WINE BAR A GRATALLOPS
Busques un bar de vins petit i acollidor a Gratallops, on tastar vins del Priorat? Probablement la teva millor opció és anar a l'Slate Wine Bar. El local està al bell mig del poble, al costat de l'església. Disposa d'una terrassa oberta al carrer Major i d'un discret menjador interior. La decoració és senzilla i enamora els amants dels vins per la seva efectivitat. A l'Slate Wine Bar hi pots demanar vins a copes, o ampolles. A banda de dinars i sopars, també és un bon lloc per fer tastos de vins i conèixer elaboradors del Priorat.
INFORMACIÓ PRÀCTICA
RECOMANAT
BAR DE VINS A GRATALLOPS
La idea d'obrir un bar de vins al centre de Gratallops és de la família Cannan, propietaris del celler Clos Figueras, que també té el restaurant Les Figueres, i un Bed & Breakfast a pocs metres d'aquest wine bar. És una aposta per l'enoturisme, que ja va explicar Christopher Cannan a ENOTURISTA. L'esperit de l'Slate Wine Bar és el de cobrir les hores del migdia i de la nit que no donava cabuda Clos Figueras, amb el mateix tracte familiar, bon servei i mestratge en els vins, primer del Priorat, i després d'arreu del món, gràcies a la seva feina de distribuïdor de llegenda des de Burdeus.
vins a copes i ampolles
A l'Slate Wine Bar s'hi poden demanar vins a copes o ampolles. Una de les coses que més ens ha sorprès és descobrir que els vins a copes es poden demanar en dos mides (7,5 centilitres i 15 centilitres, que equivaldria a mitja copa, o copa sencera). Hi ha una àmplia selecció de vins de la comarca, i del món, on trobareu protagonisme pels vins de Clos Figueras, que tenen el seu orígen a Gratallops i les finques del voltant.
PLATETS I GASTRONOMIA
En cas que us entri la gana a l'Slate Wine Bar tenen una oferta de plats gastronòmics notable. Per començar tenen llaunes de conserves de qualitat: anxoves del Cantàbric, musclos de Galícia, seitons amb oli de gira-sol, o escopinyes gallegues al natural. Entre les tapes hi ha patates braves estil Slate, patates fregides, fuet de Vic, botifarra blanca de Cal Centro (Priorat), i croquetes de temporada, olives, pa de vidre amb oli verge extra del celler Clos Figueras, pernil ibèric, o formatge del dia (de llet crua).