Hatsukoi
DESCRIPCIÓ
El Hatsukoi és un restaurant japonès de Sant Sadurní d’Anoia, amb sushi bar, menús i carta de vins, recomanat pels amants de l’enoturisme al Penedès.
RESTAURANT JAPONÈS HATSUKOI
La paraula Hatsukoi significa en japonès "primer amor". El sentiment d'enamorament nou també el desperta el restaurant. És un japanese gastro wine bar elegant i comfortable. La cuina és deliciosa, variada, i original. Els amants del sushi, gyoza, tempura, bao, nigiris, uramakis, sashimis, udon, soba,... viuran eufòria, equilibri i pau. L'ambient, la decoració i el servei de la Dolors Domínguez i el xef us deixaran un record màgic, amb la fusió de ceviche, nigiris amb peix fresc de llotja, o autèntica tonyina Balfegó, amb certificat d'excel·lència. La carta del Hatsukoi és espectacular. La seva carta de vins, fantàstica, amb vins i escumosos de proximitat, sovint fora dels circuïts més ortodoxos.
RECOMANAT
AUTÈNTICA CUINA JAPONESA
La diferència entre el Hatsukoi i altres restaurants orientals és la Dolors. Davant l'usuari que es pot sentir una mica perdut amb noms en japonès, o plats exòtics, ella emergeix amb calma i bons consells, com una intèrpret. Aconsellats per ella fem un àpat de cinc estrelles. D'entrada, uns takoyaki (boles fregides de pop i verdures, amb salses), acompanyat d'un ancestral de xarel·lo vermell que no saps ben bé si és un vi escumós, o una cervesa. Seguim amb un excel·lent tempura (arrebossat de verdura, peix i llagostins) amb un Avi Ton (Vi de Finca Qualificada del celler Eudald Massana). Seguim amb un Niku Udon (brou amb fideus gruixuts, carn tendríssima i un rovell d'ou). I tastem uramakis rainbow roll, gunkan maguro amb tonyina, amb un cava Ubac Gran Reserva (visca Sant Sadurní!) del celler Kripta. Les postres són una sorpresa enorme, de debò.
AMBIENT RELAXANT
El primer amor del Hatsukoi és a primera vista. A l'entrada, l'escala us transporta a un edifici d'una altra època, d'aquí el cognom de Hatsukoi by El Centre. L'edifici era el Centre Agrícola de Sant Sadurní, després una discoteca, i després un cinema d'estiu, que encara conserva el projector, i les cadires! Els detalls de les bombetes de camerino, els cartells de pel·lícula, i la imatgeria oriental són el preludi al restaurant: vistes panoràmiques diàfanes al dinar, i tranquil·les al sopar. Immersos en aquest ambient de cinema, música, i teatre, degustareu les obres d'art del territori.
AROMES, COLORS I GUSTOS
Si Sant Sadurni és és la capital del Cava, el restaurant Hatsukoi es troba al centre de la població, al costat d'un aparcament molt gran, certament molt a prop de cellers, i espais d'interès com el Cava Centre. És un espai ideal per l'enoturista que no es conforma amb una cuina tradicional, de carn a la brasa, i té ganes de maridatges amb excel·lent relació qualitat-preu. És un festival d'aromes, colors, i gustos, que s'adapta a cada comensal. Hi ha una carta variada, menús per a grups, per festes, i fins i tot una sala privada (segons disponibilitat). Hi ha menús per emportar i una cosa increible, el Hatsu Corner, que és la cuina portàtil del restaurant preparada per venir al teu espai i cuinar en directe només per a tu.
VINS I ESCUMOSOS PER SORPRENDRE
Si ets un amant dels caves i creus que serà difícil que et sorprenguin, deixa't guiar per la carta de vins del Hatsukoi. La cuina és equilibrada i saludable, ideal per maridar amb vins i escumosos del territori. Us hem de confessar que la Dolors ens va sorprendre: referències clàssiques, i vins punkies de joves elaboradors, vins consolidats, i ampolles tan noves que ni coneixíem. El celler és de cine: no només perquè està al costat del projector, sinó perquè es renova com una cartellera.
HATSUKOI PER REGALAR
Si t'ha agradat el restaurant és probable que el recomanis. El Hatsukoi ofereix xecs regal (a partir de 30 €, però recomanat 50€) per convertir familiars i amics en Hatsu Fans. Una de les coses que més ens ha agradat és la diversitat: hi ha plats per vegetarians, i vegans, amb una carta marcada per a persones amb intol·leràncies alimentàries, adaptat a dietes especials, i amb vocació de posar les coses fàcils. Un espai molt recomanable per fer enoturisme al Penedès i gaudir de producte de proximitat (com aus del Penedès, vins i caves) en una proposta gastronòmica saludable, exòtica i original.