Alella Vinícola

La catedral del vi d'Alella
Maresme DO Alella

La única 'Catedral del vi' de la DO Alella es va aixecar el 1906 i va ser construïda per un deixeble d'Antoni Gaudí, Jeroni Martorell. La cooperativa i casa dels famosos vins "Marfil Alella" és ara una empresa moderna, que lideren els germans Xavier i Samuel Garcia. Són una combinació de tradició, amb la marca capdavantera que els ha donat nom, i de modernitat, amb la tasca de recuperar vins a l'antiga, plantar noves vinyes i fer projectes múltiples, que van des dels vins dolços fins al vermut Barbarosso.


Judith
Judith
Alella està a només 20 minuts de Barcelona. I això s'ha d'aprofitar per fer una escapada. Per 15€ podeu gaudir de la visita clàssica, amb un tast de tres vins. La més divertida és un "Joc de Vins", una competició per grups en què podeu decidir elaborar el vostre propi vi i emportar-vos-el a casa. Cal un grup a partir de 12 persones, on cadascú paga al voltant de 30€

Image

David
David
S'ha de dir que Alella Vinícola té una oferta d'activitats molt variada. Si escolliu un passeig per les vinyes, prepareu-vos per fer fotos (15€ per persona). Si hi aneu amb nens, hi ha un taller perquè aprenguin a fer vi. Tranquils que el que s'emporten a casa és most. Tenen restaurant amb plats tradicionals i a la brasa. Estan especialitzats en menús per a grups, i en calçotades.

ImageDADES PRÀCTIQUES
Cal fer reserva prèvia per a totes les activitats o pel restaurant. Intenten muntar grups grans per fer les visites. Tanquen els dilluns però poden obrir si es tracta d'un grup gran de persones.

Image

Adreça
c/ Àngel Guimerà , 62
08328 Alella

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials