Bouquet d'Alella

Un celler triplement bonic: masia, vinyes i vistes
Maresme Alella

Vet aquí un celler que s'esforça per oferir una àmplia gamma de productes enoturístics, que abarquen la cultura de la vinya i del vi tot l'any. Des de calçotades a l'hivern, visites amb quad, activitats durant la verema a l'estiu, o pícnics i àpats a la vinya, fins a contemplacions de la lluna plena a l'estiu. Els seus vins són ecològicsinconformistes, amb especial delicadesa per les microvinificacions, com la de Monastrell o Pansa Rosada, varietats poc habituals. El projecte és un somni familiar, encapçalat pels germans Cerdà. El nom del celler prové del mot que dóna nom a la finca "Can Boquet", i que juga amb el terme francès "bouquet", que vol dir l'aroma d'un vi. 


Judith
Judith
El seu objectiu és oferir visites especials i força personalitzades. I ho aconsegueixen. Els grups acostumen a ser petits. Solen marxar felicitant-los per l'encant i la tranquil·litat que es respira. La visita sempre inclou un passeig per les vinyes i per l'interior de la masia, que és on hi ha el celler. S'acaba amb el tast que es fa tot l'any a l'aire lliure amb vistes als ceps i al mar, excepte els dies de pluja.
 

David
David
El celler està a tocar del poble d'Alella, en un lloc elevat i tranquil. Arribes i et trobes amb una bonica masia, que data del segle XIV. I just al costat, les vinyes. El més habitual és visitar les que estan a tocar del celler, i des d'aquí ja es veu el mar. Però si camineu una mica i pugeu fins els ceps d'adalt, hi ha una petit premi: les vistes al Mediterrani encara són millors. DADES PRÀCTIQUES
Hi ha diferents tipus de visites. La més bàsica, que inclou un tast de dos dels seus vins, costa 15€ per persona. Però us poden oferir un esmorzar, un pícnic o un aperitiu entre vinyes. Aquí els nens són benvinguts. Us poden atendre tots els dies de la setmana amb reserva prèvia.

Adreça
c/ Sant Josep de Calassanç, 8
08328 Alella

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials