Restaurant Avi Mingo de Tiana

Una casa de menjars de tota la vida
Maresme Alella

Al rovell de l'ou de Tiana, trobareu aquest restaurant familiar de tota la vida, molt lligat a la història de Tiana, el primer poble del Maresme, a només 10 quilòmetres de Barcelona. Un bon lloc per menjar els plats tradicionals catalans com el 'cabrit al forn', i de temporada com són els 'pèssols de LLavaneres'. En aquesta carta, la cullera té molt protagonisme. És el lloc per menjar una 'escudella' o 'cap i pota amb cigrons' entre molts altres exemples. La carta de vins i escumosos és generosa. Inclou unes 40 referències, on una quarta part són de la DO Alella. Són els que recomana en Jaume, el propietari, sempre que li demanen consell per un blanc o un escumós. 
Judith
Judith
És un lloc amb molta història i un referent per la vida cultural del poble durant els segles XIX i XX. A una sala adjunta, el compositor Isaac Albèniz passava les hores i oferia concerts tots els estius, i fins els anys 80 l'actual restaurant, era el cinema de Tiana. Aquí va crèixer l'actual propietari, que ja és la tercera generació de Parodi que porta el local.

David
David
La decoració transmet moltes coses. Hi ha una gran xemeneia presidint el menjador, taules i cadires de fusta clàssiques i estovalles de quadres marrons i blancs. Tradicional i acollidor perquè els clients es sentin com a casa. Aquí abunden els clients que fa anys que són fixes. De fet, alguns dels pares que ara dinen amb la família, ja venien de petits. La carta té en compte els seus gustos: canelons cassolans, botifarra o cabrit arrebossat són alguns dels 'top' entre el sector infantil. DADES PRÀCTIQUES
Obren tots els dies a l'hora de dinar i també les nits de divendres i dissabtes. Els dimarts està tancat. Hi ha un aparcament proper, a uns 30 metres. 

Adreça
Carrer Lola Anglada, 28
08391 Tiana

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials