Sant Miquel de Vallromanes

El restaurant del cúmul de plaers
Vallès Oriental Alella

Un restaurant familiar i tradicional que ja va per la tercera generació. Va començar l'àvia Maria, als anys 20, preparant menjars per encàrrec. Van seguir els fills i ara se'n cuida el net i la seva dona: en Josep Maria i la Margarita. Amb els seus plats tradicionals, als que han donat un toc modern, aconsegueixen que els clients repeteixin. Exemples són el farcells de sèpia amb maonesa de wasabi i l'espatlla de xai amb salsa de mel i romaní. A la seva carta de presentació parlen de plats molt elaborats i fets amb ingredients de primera qualitat. I també inclouen una carta de vins difícil d'oblidar: tenen més de 400 referències d'unes 40 denominacions d'origen diferents. Això sí, la DO protagonista és Alella: tenen més de 30 referències.
Judith
Judith
Fer aquesta descoberta en un petit poble com és Vallromanes és un plaer pels enoturistes. Un lloc on mimen el vi i on hi ha tanta oferta, que es pot fer allò que a alguns ens agrada tant, que és passar una bona estona tafanejant totes les ampolles que voldries tastar. Està clar que la carta de vins mereix un capítol a part perquè en dues ocasions, ha estat escollida entre les millors dels restaurants catalans de més nivell. 

David
David
És un restaurant elegant, dels que només entrar ja entens que t'obsequiaran amb un àpat especial. Tots els detalls estan cuidats: des de l'il·luminació, passant per l'espai entre les taules. Aquí no us sentireu intimidats pels altres clients. Hi ha diferents sales que permeten trobar espais íntims i acollidors.DADES PRÀCTIQUES
És imprescindible reservar taula. Al seu web, tenen un formulari per fer-ho o bé per telèfon. Tanquen els dilluns. La resta de la setmana fan dinars i a més, els divendres i els dissabtes obren també a l'hora de sopar. I per a grups, també es pot sopar entre setmana. Els dies laborables hi ha menú de migdia per 21,45€.

Adreça
Pl. de l’Església 12
08188 Vallromanes

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials