La Nova Fonda

Un restaurant d'Argentona per tornar-hi
Maresme Alella

A La Nova Fonda fan plats moderns i mediterranis basats en la cuina de les mares i les àvies. En alguns d'aquests plats els han donat tocs asiàtics com el wok thai de musclos i la cuixa d'ànec confitada a la pequinesa. Seureu en una sala senzilla i acollidora, amb fotos que venen de gust contemplar. Però només una estona curta perquè els plats arriben ràpid. Els dies laborables fan menú (11,90€) i estan orgullosos d'incloure cada dia un arròs diferent: rissoto, arròs de muntanya, fideuà, paella marinera i arròs negre. Així que és una bona opció per complir aquell 'somni ' de menjar arròs quan ets prop de la platja sense treure la "visa oro".
Judith
Judith
És un restaurant de la lliga 'bo, bonic i inoblidable', tres adjectius que van molt i molt buscats quan es tracta de seure a taula. La seva carta de vins és com l'establiment: petita i acollidora. Es pot escollir entre unes 40 referències de vins fets a Catalunya, entre ells de la DO Alella. I també d'altres punts de la geografia espanyola.

David
David
Aquí es pot complir una altre il·lusió: fer un esmorzar de forquilla o a la brasa. Han adoptat el lema "esmorza com un rei, dinar com príncep i sopa com un captaire" i tenen una carta amb per exemple 'callos, cap i pota' o 'xurrasco' entre algunes de les seves delícies matinals



DADES PRÀCTIQUES
Obren tots els dies a l'hora d'esmorzar i de dinar. I per sopar, s'hi pot anar divendres i dissabte. El menú dels migdies laborables és d'11,90€ i els dels caps de setmana és de 25€. També fan menús per dies especials, com Nadal i Cap d'Any. Per dinar, aconsellen reservar taula.

Adreça
Carrer Gran, 28
08310 Argentona

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials