Restaurant Can Duran

Un clàssic d'Alella
Maresme Alella

Un edifici històric al centre d'Alella on fan plats de sempre, generosos i a bon preu. Estan orgullosos a més, de servir menjar amb molta rapidesa. Amb aquestes característiques no és estrany que a "Can Duran" sempre tinguin gent. La seva història sempre ha estat molt vinculada a la d'Alella. Abans havia estat el "Cafè de baix" i des de l'any 71 té el nom actual. Tot i les reformes, s'ha apostat per mantenir l'esperit dels cafès clàssics amb les taules de marbre i les vigues de fusta al sostre. Un lloc on ve de gust demanar plats de sempre com un trinxat, una olla aranesa o una amanida de xató amb una copa d'un blanc Alella. 
Judith
Judith
Per nosaltres, una de les parts més agradables de fer turisme és passar una estona al cafè del poble. I això és "Can Duran". Si a sobre d'esmorzar o fer un cafè, pots menjar-te un bacallà a la llauna bo, ràpid i a un preu ajustat, doncs està clar que tornaràs a aquell poble. A la carta de postres el protagonisme és per la "crema borratxa", un invent de la casa. La carta de vins és petita amb blancs i caves de la Denominació d'Origen Alella. També els nens troben aquí els seus plats estrella.

David
David
Ubicat a una casa antiga que data de 1.780 i que ja va pertànyer als rebesavis dels propietaris actuals. El pis superior (actual magatzem) és com un llibre de la història d'Alella del segle XX. Abans de la Guerra Civil Espanyola, acollia el Centre Republicà i es deia "La Constància". Després només va poder conservar el nom però es va reconvertir en el cinema d'Alella. De fet, s'ha escrit un llibre amb aquesta història. 
 DADES PRÀCTIQUES
Només tanquen els dimecres. La resta de dies es fan esmorzars i dinars a l'hivern. A l'estiu, a més, obren a les nits.

Adreça
Àngel Guimerà 18
08328 Alella

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials