Restaurant Tres Macarrons

Una estrella Michelin a El Masnou
Maresme Alella

Un espai íntim per fer un àpat de qualitat on el vi te una importància màxima. Així és aquest petit restaurant que té i reté una estrella Michelin davant del passeig marítim d'El Masnou. Al capdavant una parella que cuida els seus clients: Miquel Aldana a la cuina i Núria Orra com a cap de sala. Fan cuina catalana amb tocs tradicionals i actuals, i sobretot amb productes de temporada. Depèn de l'època de l'any, trobareu bolets, tòfones, pèssols, caça... És un bon lloc per fer el vermut.
Judith
Judith
Aquí donen una importància màxima als vins i al territori. Els menús amb maridatge es fan amb vins de la DO Alella. Sempre que el client demani consell per un blanc o un cava, avisem que possiblement també es beurà un Alella. Per qui vol un negre, es fan suggerències d'altres DOs catalanes. Perque la majoria de les prop de 400 referències de vins que tenen, són catalans. També disposen d'ampolles d'altres punts del món.

David
David
Diuen que l'Estrella Michelin els ha canviat en la justa mesura. Van decidir seguir fent-ho igual perquè precisament per això l'havien aconseguit. Els agrada estar per la gent i tenir un feedback autèntic de com ha anat l'àpat. Si hi aneu entre setmana, us trobareu dinars d'empresa i alguns privilegiats que tenen temps de dinar fora. Els caps de setmana, igual que a l'estiu, s'omple de gent que busca bons plats davant del marDADES PRÀCTIQUES
Són només 10 taules així que la reserva prèvia és fonamental. Es pot menjar a la carta i hi ha dos menús. El "Tradició" costa 59€ i es pot complementar amb maridatge de vins per 26€. El menú "Temporada" surt per 95€ i el maridatge per 46€.   

Adreça
Avinguda del Maresme, 21
08320 El Masnou

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials