Rest. Heretat Masia Poblet

Cuina tradicional catalana enmig de la natura
Conca de Barberà Sense DO

Un lloc on menjar carn a la brasa, cargols, calçots i arrossos, tot cuinat just abans de servir-se. El menjador és una sala no massa gran, amb capacitat per a 70 persones, a l'interior d'una gran masia. La part antiga és de l'any 1.400 i han intentat tocar el mínim possible. A fora, una terrassa ideal per fer aperitius, llargues sobretaules i perquè els nens corrin mentre algun adult els vigila. També pels petits, un petit corral amb ànecs, oques i gallines. I disposen d'un parquing d'autocaravanes gran on permeten quedar-se a passar el cap de setmana si mengen al restaurant. Les vistes són al camp, a les terres que la família conrea. Tenen vinyes i amb el raïm fan un "xampanyet" i un cava que només venen al seu restaurant. Amb les figues que cullen fan el postre "melmelada de figues amb iogurt" i el codonyat que fan el serveixen amb formatge. Aposten per aliments de qualitat i deixen a banda les grans presentacions. La seva filosofia és que al restaurant no s'ha d'anar amb presses, sinó a gaudir. 
Judith
Judith
Una gran idea instal·lar un parquing d'autocaravanes i permetre als clients dormir-hi després d'un gran àpat. Així es pot fer una gran festa sense haver de conduir després. També atreu tot l'assortiment de productes cassolans que trobes a la carta (no fan menús). I es poden tastar tots. Començant pel "xampanyet", un vi gasificat amb un punt dolç, que és una experiència divertida per fer un aperitiu. Un homenatge a tots els que durant dècades s'han fet el propi vi per amor a la vinya i als productes fets a casa. Durant el dinar, podeu tastar el seu cava també "homemade". Però si sou menys aventurers, hi ha carta de vins que és curta a propòsit. Trobareu vins fets a la Conca de Barberà i al Monsant, per exemple, i també ampolles de la Rioja. Saben que la gent o bé demana vins fets a prop o bé salta al clàssic Rioja de sempre. Calculeu que el dinar costa des dels 25€ als 40€ per adult, segons el que demaneu.

David
David
Aquí no es pot venir només a dinar. Demanen als clients que no tinguin pressa i quan expliquen els motius, s'entén. L'espai permet passar moltes estones a la terrassa o fins i tot, voltar pels camps de la família. La finca més propera està a dos quilòmetres. I són uns defensors dels plats cuinats al moment. Per això, un arròs de conill amb cargols o d'ànec amb ceps triga uns 40 minuts, i un pollastre a la brasa, uns 15 minuts. Com molt dels seus clients són famílies amb nens, pels petits sí que tenen, per exemple,  els canelons preparats. I aquesta tranquilitat també l'apliquen per plegar i així, els migdies es poden allargar fins a mitja tarda. Aquí no tindreu la pressió d'haver de marxar perquè estan esperant la vostra taula. Però millor que no vingueu amb el temps just.



DADES PRÀCTIQUES
Obren tots els migdies, excepte els dimarts. Les reserves es fan per telèfon. Tenen un aparcament gran per vehicles i un altre per autocaravanes.

Adreça
Ctra. D'Artesa, s/n. C-14 (72,09 km)
43410 Montblanch

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials