2 Orígens

Falset, capital de dos regnes
Priorat Priorat

El "2 Orígens" és el complement perfecte per una estada a la comarca del Priorat. Un bar on poder tastar, en una estona, diferents vins dels cellers de la zona. La carta de vins a copes, que va variant, sempre ofereix una dotzena de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant. D'aquestes denominacions d'origen són la majoria del centenar de referències encara que també es pot fer turisme amb ampolles foranes. Un detall important és que són receptius quan algun client té el capritx de tastar alguna ampolla que no es vengui a copes. 
El vi és el protagonista absolut del local, però no l'únic. Hi ha un surtidor de cervesa. Podeu damanar refrescos. Per satisfer els estòmacs, les possibilitats van desde les patates xips fins a una cuixa d'ànec confitada passant per una taula de formatges catalans


 
Judith
Judith
Trobar el "2 Orígens" passejant pels carrers de Falset, fa il·lusió. Les parets són de vidre així que, desde fora, es veu perfectament l'oferta del local i és el somni dels enoturistes: un lloc on seure tranquil i beure't una copa de vi, sense més. Qui ho vulgui, pot afegir algun 'platillo' a l'ecuació. És d'aquells llocs de disseny minimalista, endreçat i que relaxen la vista. Abans de demanar, és impossible no invertir una estona tafanejant entre les opcions. I quan per fi decideixes de quin vi vols la copa, és un plaer veure que les ampolles obertes estan ben conservades
Image
 

David
David
En Pau, el fill del Toni Bru del "Celler de l'Aspic", està darrere de la barra i això és una garantia. Les seves recomanacions de vins són encertades i encara millor, les adapta a la butxaca dels clients, i això sí que costa més de trobar. L'última vegada que hi vam estar ens va descobrir un negre meravellós adaptat a la nostra butxaca, que vam obrir sopant en un hotel, després de tastar un parell de referències, blancs i negres.  La majoria dels clients eren com nosaltres: amb interés pels vins i agraïts de rebre bones respostes a les preguntes. En Pau coneix els productors de la zona (DOQ Priorat i DO Monsant) i fins i tot, us pot explicar alguna intimitat.
ImageDADES PRÀCTIQUES
Obre tots els dies de la setmana excepte els dilluns. S'hi pot anar unes hores al matí i a les tardes, desde les 18.30h fins a la nit o matinada (depèn de la feina). Els mesos d'hivern (entre el desembre i el febrer) fan vacances. Fan tapes fredes i 'platillos' calents. Si voleu fer un àpat lleuger, regat amb bons vins, és una bona opció.
Image

Adreça
Carrer de Miquel Barceló, 24
43730 Falset

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials