Clos Figueras
Un regal pels enoturistes
Priorat Priorat

Un celler que ho posa fàcil perquè que s'adapta a les necessitats dels visitants. 
És propietat d'una família francesa que posa en valor el territori desde totes les vessants. Els seus vins del Priorat tenen prestigi internacional, en els seus plats trobareu aliments de quilòmetre 0, fan un oli amb oliveres centenàries de la finca i desde totes les habitacions del seu B&B hi ha vistes a les muntanyes del Priorat. 
 
Judith
Judith
Un bonic espai al poble de Gratallops. És un celler petit i acollidor amb una història interessant.  En aquest cas, la família Cannan va arribar al Priorat en ple ressorgiment de la comarca, assessorats per un dels 5 magnífics, en René Barbier. També és curiosa la història del seu vi blanc, fet amb Viognier i que pocs haguèssin plantat al Priorat.

David
David
És una fòrmula innovadora i que s'adapta al visitant. Es pot fer una visita ràpida al celler abans o després de dinar. L'àpat, senzill i de bona qualitat, s'acompanya dels vins del celler. Però també es poden tastar altres vins.
Hi ha pocs llocs al Priorat on puguis dormir amb vistes a les vinyes. I Clos Figueras n'és un. Un d'aquells escenaris que aposta per la senzillesa interior per deixar que el protagonista sigui l'entorn. És el somni d'un enoturista: trepitges vinyes, tastes vins i els segueixes bevent mentre dines i et pots quedar a dormir. En cap moment has d'agafar el cotxe.DADES PRÀCTIQUES
Obren de dilluns a diumenge.
L'oferta és variada. Fan concerts a la fresca, exposicions d'artistes locals i tallers de cuina. 
 

Adreça
Carrer de la Font, 38,
43737 Gratallops

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials