Josep Foraster
Domesticar l'al·luvió
Conca de Barberà Conca de Barberà

Els Foraster són una família de viticultors. Al 1998 es van decidir a embotellar els seus vins i a vendre’ls arreu. Però els va sorpendre la tragèdia, Josep Foraster va morir de càncer abans que pogués beure el primera vi de la primera collita embotellada De vegades, en els pitjors moments és on surten els valents. Visitar Mas Foraster és descobrir una història de coratge. Avui en dia fan uns dels vins més ben considerats de la Conca de Barberà. Mas Foraster, envoltat de vinyes, té un terreny cisellat per les restes de rius, rieres i barrancs sedimentats per la Serra de Prades. S’anomena al·luvió. És una terra pobre, difícil de cultivar, on el Trepat i altres varietats de raïm produeixen fruits extraordinaris i únics. Cal aprendre a amansir l’al·luvió, el Trepat i les desgràcies. El resultat són vins singulars i una font d’inspiració.
 
 


Adreça
Camí de l´Ermita de Sant Josep, s/n
43400 Montblanc

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials