El Celler de Can Dani

El llibreter dels vins
Barcelonès Barcelona

El Celler de Can Dani és una institució del barri barceloní de Gràcia. Ja fa més de 30 anys que van obrir a la Travessera de Gràcia. Els clients són fidels, perquè en Dani i la seva família tenen un tracte personalitzat. Els veïns de tota la vida compren els vins. Els nouvinguts que s'instal·len al barri descobreixen un catàleg amb prop de 3.000 referències (vins, escumosos i destil·lats). La botiga organitza activitats paralel·les: tastos, cursos, introduccions als caves o champagnes.  La major part dels vins són catalans 
Judith
Judith
El primer dia que vam entrar a la botiga vam quedar enamorats pel servei: discret i educat. Dels llocs que deixen remenar els prestatges, sense preguntar de seguida què vols. Dels botiguers que recomanen poc, i només si els ho demanes, però sempre molt bé. En pocs mesos ens vam convertir en clients fidels. I en Dani i la seva família ens van ajudar trucant a cellers perquè els anèssim a visitar: des del Somontano, al Priorat,... És una botiga de vins i una agència de viatges! Ja fa molts anys que mimen l'enoturisme. Molt abans que es posés de moda.

Image
   

David
David
A Can Dani hi vam començar comprant vi i vam acabar fent-nos fans. El pare i la mare d'en Dani ens sabien les dèries, com si ens llegissin els pensaments. Allà vam descobrir que els seus vins preferits, com el rosat de Mas Comtal, també eren els nostres. Eren converses boniques, sinceres, en les que el client se sent amic. En Dani va seguir aquesta escola. Un Nadal ens vam apuntar al nostre primer curs de tast de vins, impartit per Lluis Manel Barba. Encara guardem els llibres a casa, al costat dels bons records.

ImageDADES PRÀCTIQUES
El celler de Can Dani està obert els dilluns a la tarda, de 17:00 a 20:30. De dimarts a dissabte, de 9:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:30. Els diumenges està tancat. Hi ha un pàrquing al davant on podeu deixar el cotxe. En cas de voler comprar per internet, podeu entrar a la seva web. El Celler de Can Dani ven els seus productes des de la web enterwine.com.
Image

Adreça
Travessera de Gràcia, 119, Local 2
08102 Barcelona

Comparteix aquest celler a les teves xarxes socials