Les Vinyes del Convent

El celler del Parc Natural d'Els Ports
Terra Alta
Experiències

Les Vinyes del Convent és un dels cellers més espectaculars de la Terra Alta. Està situat a Horta de Sant Joan, al sud de la comarca, on els ceps creixen en un clima diferent i especial. Són terres molt àrides i agrests, envoltades del Parc Natural d'Els Ports i clivellada pel riu Canaletes i bressolada pel vent de Garbí que ve de mar cap a terra. Aquests tres elements marquen la seva personalitat: frescos i musculats. La resta el fan la cura del viticultor i la tecnologia punta que ha portat el celler a rebre nombrosos reconeixements, locals i forans, des que es va inaugurar el juny de 2017. Tot i ser un dels cellers més joves de la DO, té una història profunda, que el seu propietari, Elías Gil, explica amb devoció. Té una rèplica increïble del convent de Sant Salvador (l'últim monument templer europeu, que dóna nom al celler). Descobrireu l'emprempta de Pablo Picasso, un enamorat del poble i de la seva llum, que ara banya els ceps, que maduren el raïm que dóna vins únics i singulars.
Image

Experiències

VISITA I TAST DE DOS VINS
VISITA I TAST DE DOS VINS
Descobreix Les Vinyes del Convent
Durada: 1:30h
Preu: 10.00 €
Reserva
VISITA I TAST DE TRES VINS
VISITA I TAST DE TRES VINS
Endinsa't en un claustre dels templers
Durada: 1:30h.
Preu: 13.00 €
Reserva
VISITA I TAST DE CINC VINS
VISITA I TAST DE CINC VINS
Gaudeix al màxim d'Horta
Durada: 1:30h.
Preu: 16.00 €
Reserva

Com arribar-hi?

Carretera T-334 km. 0'5 - 43596 Horta de Sant Joan (Tarragona)
Google Maps

RECOMANAT

Les vistes des de Les Vinyes del Convent són difícils d'oblidar. El celler està ajagut entre vinyes, a mig camí entre Horta i el fantàstic monument natural de Les Roques de Benet. Està integrat al massís dels Ports, un espai històric i salvatge. Des del celler estant, a la part de dalt observareu la sortida o la posta de sol, reflectida en centenars de flascons liles i damajoanes on hi reposen a sol i serena vins per envellir. Tot en el celler és instagràmic. A dins, passejareu per grans sales de festes, menjadors per acollir banquets, cuines per alimentar un regiment... Baixareu a la sala de bótes, amb enormes foudres on envelleix el vi, descobrireu els seus escumosos i quedareu rendits a la garnatxa, la varietat estrella. I abans del tast, podreu visitar un museu senzillament únic: per la qualitat de les seves peces, tot eines del vi, i per la facilitat d'entendre per què servien. I vét aquí el gran secret de Les Vinyes del Convent: fer una carta d'amor a Horta i a la Terra Alta tendra i dolça. Els vins de Les Vinyes del Convent han rebut premis importants, dins i fora del país. 
Image

Terra Alta

Paradís natural amb garnatxa blanca
Terra Alta

La Terra Alta és la zona de vins més al sud de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a la Terra Alta, amb paisatges rurals i vins singulars. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Terra Alta, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Terra Alta.

Vins recomanats del celler Les Vinyes del Convent

Vins del celler Les Vinyes del Convent

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials