Vins de Pedra

Tasta vins en una torre de la muralla de Montblanc
Conca de Barberà
Experiències

Visita Vins de Pedra, l’únic celler dins d'una torre de la muralla de Montblanc, dirigit per Marta Pedra.Vins de Pedra és el projecte més personal de la jove Marta Pedra, copropietària del celler La Vinyeta (Mollet de Perelada) a la Conca de Barberà. Des d'una espectacular torre de guaita de la muralla de Montblanc podràs tastar cinc dels vins que elaboren de vinyes ecològiques

Horaris

De dilluns a diumenge, matí o tarda, sempre amb reserva prèvia.

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible reserva prèvia abans de visitar-los.

Per correu electrònicceller@vinsdepedra.es

Per telèfon al 630405118.

Per comprar vins directament al celler concertar una cita per telèfon o correu electrònic.

Preus

La visita a la torre de tastos amb tast de cinc vins surt per 10€ per persona. L'espai és limitat i el màxim de persones que el poden visitar al mateix grup és de 10

Com arribar-hi?

C/Muralla Alfons III, 18 - 43400 Montblanc
Google Maps

Transport

Amb cotxe particular. Aparcament gratuït al costat de l'estació de trens de Montblanc, o aparcament de pagament en zona blava foramuralla, a dos minuts caminant del celler. La durada aproximada del trajecte des de Barcelona és d'una hora 15 minuts i des de Tarragona de 30 minuts.

Amb transport públic des de Barcelona. Tren Regional des de Barcelona Sants fins a l'estació de Montblanc. (Durada aproximada del trajecte 2:01h.)

Per altres opcions, consulteu Google Maps.

Conca de Barberà

Montblanc, Trepat i vins de monestirs
Conca de Barberà

La Conca de Barberà és una important zona vinícola de Tarragona. Fes una escapada d'enoturisme a la Conca de Barberà, on tastar la varietat Trepat en vins caves. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a la Conca, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Conca de Barberà.

Vins recomanats del celler Vins de Pedra

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials