Vins per estimar el vi

Moments màgics per estimar la vida
Penedès
Experiències

Vins per estimar és "una marca de qualitat que agrupa diversos vins, molt diferents entre sí, però amb la característica comuna d'estar adreçats a persones que no tenen por d’estimar res ni ningú", segons les seves pròpies paraules. Al celler li agrada adreçar-se a  "persones sense complexos, divertides, amb ganes de tastar coses noves i de no patir per l'opinió dels altres". També són benvingudes "persones que volen gaudir de la vida i del vi des de l’apertiu fins les postres, des del vermut fins al concert de mitjanit".
 

Com arribar-hi?

Carrer Indústria 36 - 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Google Maps

RECOMANAT

Vins per estimar el Vi el vi és una marca de qualitat que engloba vins com Gessamí, , el Ca La Mar BlancCa La Mar RosatFa CalóMart, o Vi de Glass Són vins per estimar el vi: vins per sentir, per estimar la vida i el vi. La marca col·lectiva fa realitat moments únics per gaudir de propostes vinícoles diferents, com un passeig per la muntanya, l'olor de la brisa de mar, una conversa agradable, una sobretaula infinita…

VINS PER COMPARTIR

Hi ha moments en què ve de gust assaborir l’instant per a crear records que es quedin a la memòria, i així poder reviure’ls amb un ampli i sincer somriure. Vins per estimar el vi és una proposta conjunta, que crea vins com una manera de sentir i compartir, de relacionar-se amb el món i amb l’entorn.

AGRICULTURA ECOLÒGICA I SOSTENIBLE

Hi ha propostes de vins aromàtics i sensuals; espurnejants i refrescants; vins que treuen la set; o vins dolços molt especials. Un dels valors afegits és la sostenibilitat de la proposta: cuidar de les vinyes treballant la terra mitjançant agricultura ecològica, utilitzant pràctiques sostenibles també al celler, com la reducció del pes dels envasos – el que implica una reducció de la petjada de carboni en el seu transport -, l’ús d’energies renovables – com l’energia solar -. Tot això ajuda a mantenir un ecosistema ric i variat, beneficiós pel medi ambient i, per tant, pel raïm que utilitzen per a elaborar aquests vins.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Vins recomanats del celler Vins per estimar el vi

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials