Vardon Kennett és el celler de vins escumosos de Família Torres al Penedès, que amaga una història d’amor apassionada. La Masia Vardon Kennett és un celler de vins escumosos de qualitat construït per Família Torres a la finca que havia adquirit el 1985. Des del 2013 s'hi elabora el primer vi del celler, el Cuvée Esplendor, ideat per Mireia Torres Maczassek. Més tard, el 2016, s'elabora el segon escumós de qualitat, el Cuvée Rosé de Mar, un rosat d'edició molt limitada.
Vardon Kennett només obre per visites privades. El celler no està obert al públic general. Les visites són molt comptades. ENOTURISTA és un dels pocs mitjans especialitzats que hi ha tingut accès per explicar la història.
La masia Vardon Kennett es troba a Santa Margarida d'Agulladolç, als afores de Mediona. És una finca històrica del Penedès, que es troba a 20 minuts en cotxe des de Vilafranca i Sant Sadurní d'Anoia, i a poc més d'una hora des del centre de Barcelona.
A Vardon Kennett també s'hi pot arribar a peu, a través de les rutes marcades de senderisme, o en bicicleta.
El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.