Família Torres

Un dels millors cellers del món per visitar
Penedès
Experiències

Visita al Centre de Visites del celler Família Torres, amb experiències de tast i àpats al restaurant Jardí El Celleret, on fer enoturisme al Penedès. El Centre de Visites de Família Torres és l'únic celler de Catalunya seleccionat entre els millors destins enoturístics del món, segons el World's 50 Best Vineyards. És un celler familiar a tocar de Vilafranca del Penedès, a prop de Barcelona. Allà tenen algunes de les seves vinyes més emblemàtiques i elaboren alguns dels seus grans vins. És un espai ideal per aprendre sobre vins i sobre l'art del maridatge. Fan visites guiades on animen el visitant a jugar amb els sentits. Al mateix espai hi ha el restaurant Jardí El Celleret.

 

 

Horaris

De dilluns a dissabte, de 09:00h. a 18:00h.
Diumenges i festius, de 10:00h. a 14:00h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible

Per telèfon al (+34) 93 817 73 30

Per correu electrònic a reservas@torres.es

A la pàgina web de Família Torres.

Com arribar-hi?

Finca el Maset s/n - 08796 Pacs del Penedès
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

En tren i autobús des de Barcelona unes 2h.

Des de l'estació de Sants, amb Rodalies Renfe, fins a Vilafranca (12 parades)

Caminar uns 10 minuts i agafar l'autobús a Antoni Mestres Jané-Vilobé d'Autocars del Penedès.

Baixar a la Zona Esportiva (3 parades).

Caminar 2,4km fins el Centre de Visites de Família Torres.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 50 minuts. 

Des de Vilafranca, uns 9 minuts.

Des de Sitges, uns 25 minuts.

RECOMANAT

Image

visita família torres

La visita a Família Torres us portarà a través dels 2.700 anys d’història del vi al Penedès. A Família Torres són viticultors arrelats a la terra des del s.XVI. Per aquest motiu, viureu de primera mà 150 anys d’experiència com a elaboradors. L’actual és la cinquena generació familiar.

enoturisme al penedès

Passejareu per vinyes sostenibles cultivades sota la viticultura regenerativa, que certifiquen el compromís de la família amb la sostenibilitat i el medi ambient. Tenen una vinya amb més d'una cinquantena de varietats de raïm, algunes de les quals ha recuperat Família Torres i s’han convertit en ancestrals. En tren elèctric anireu fins al celler Waltraud, una obra arquitectònica sostenible. L'edifici està construït sota terra per reduir l'impacte visual, amb plaques fotovoltàiques que generen electricitat, sorra blanca per afavorir l'efecte albeldo, que provoca el reflex de la llum solar, i amb vegetació llenyosa plantada per reduir el consum d'aigua. En la visita també veureu un ramat d'ovelles que pastura per les vinyes, mostra del compromís amb la sostenibilitat que té la Fundació Torres & Earth.

visitar cellers a vilafranca

Des de fa anys són pioners en la lluita contra el canvi climàtic i l'escalfament global. A Família Torres han mitigat les emissions de CO2, han apostat per les energies renovables, l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible. De fet, el trenet amb què podreu visitar les vinyes és elèctric. Amb mesures com aquesta han aconseguit reduir un 35% les emissions des del 2008. L'objectiu pel 2030 és reduir la petjada de carboni en un 60%, com a mínim i convertir-se en un celler de zero emissions netes abans del 2040.

tastos de vins

La nova botiga del Centre de Visites de Família Torres té un menú de tastos de vins molt variat, des d'un tast de varietats ancestrals fins a una selecció de brandis. Es poden fer en qualsevol moment i sempre amb l'assessorament d'un sommelier. A la barra o a les tauletes també es pot gaudir de vins a copes. Es pot escollir entre totes les referències de Família Torres al món. 

Image

ON MENJAR AL PENEDÈS

Un altre dels plats forts del Centre de Visites és el Restaurant Jardí El Celleret, amb una terrassa 100% mediterrània. Ofereixen cuina mediterrània de mercat, als peus de l'emblemàtica vinya Mas La Plana i amb precioses vistes a la serralada de Montserrat.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials