Família Torres

Més de 150 anys d'història del vi
Penedès
Experiències

El Centre de Visites del celler Família Torres, situat a Pacs del Penedès, és una oportunitat única per conèixer la marca de vins més admirada del món, segons Drinks International. L’experiència us portarà a través dels 2.700 anys d’història del vi al Penedès. Viureu de primera mà 150 anys d’experiència com a elaboradors. Passejareu per les vinyes sostenibles, cultivades sota la viticultura regenerativa, que certifiquen el compromís de la família amb la sostenibilitat i el medi ambient. Pujareu al tren elèctric que us portarà fins al celler Waltraud, una magna obra arquitectònica sostenible, construïda per l'arquitecte Javier Barba i inaugurada el 2008. El celler té tres plantes soterrànies i està construït sota terra per reduir l'impacte visual, amb plaques fotovoltàiques que generen electricitat, sorra blanca per afavorir l'efecte albeldo, que provoca el reflex de la llum solar, i amb vegetació llenyosa plantada per reduir el consum d'aigua. A dins, un espectacle de llum, música i color us mostrarà la criança dels seus vins més emblemàtics. I acabeu amb un tast fet a mida, en diferents experiències, acompanyats en tot moment d’un guia sommelier que us anirà explicant curiositats i us resoldrà dubtes. Cada vegada més opcions ens porten al maridatge dels vins amb harmonies amb tapes o formatges. O els tastos premium amb els Vins d'Antologia, els que provenen de les vinyes més singulars del celler. O bé podeu fer mini-tastos o 'flights' al Centre de Visites, on una màquina dispensadora Enomatic us garanteix la frescor dels vins, amb un wine educator que us ajuda en la compra. Un altre dels plats forts del Centre de Visites és el Restaurant Jardí El Celleret, amb una oferta de cuina mediterrània de mercat, a peus de la vinya i amb precioses vistes a la serralada de Montserrat.
 

Horaris

De dilluns a dissabte, de 09:00h. a 18:00h.
Diumenges i festius, de 10:00h. a 14:00h.

Es recomanable visitar la vista prèviament. El Centre de Reserves us ajudarà en funció dels horaris de cada opció.

Preus

Les tarifes varien en funció de la visita. Consulta l'apartat d'experiències i reserva directament des dels enllaços de la nostra web que et porten a la seva.

RESERVA PRÈVIA

A través de la seva web: https://www.torres.es/es/experiencias/penedes
Per telèfon al 93 817 78 81 
Per correu electrònic a 
reserves@torres.es

Algunes de les seves experiències es poden regalar a través de xecs regal.

Coneix més coses de Familia Torres Wine Club.

Com arribar-hi?

Finca el Maset s/n - 08796 Pacs del Penedès
Google Maps

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Vins recomanats del celler Família Torres

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials