





Torelló Viticultors
DESCRIPCIÓ
La finca de Can Martí (Gelida) és un paradís natural. Els Torelló hi viuen des de 1395. Abans hi havia guineus, perdius, falcons, conills, abelles, papallones... que avui segueixen campant per les 135 hectàrees de la finca, a redòs de vinyes, oliveres i boscos. Torelló elabora vins i escumosos Corpinnnat al Penedès. A partir d'ara podeu tastar en un nou espai gastronòmic: La Barbequiú. És molt recomanable passar un dia coneixent el secret de la família: amor a la terra i paciència, molta paciència: més de 600 anys.
RECOMANAT
La Barbequiú és el salt de Torelló a un enoturisme de qualitat i amb espai gastronòmic propi. Els dos germans, Paco i Toni de la Rosa Torelló, al capdavant del celler, han ideat un espai bucòlic, entre vinyes, on assaborir els seus vins i escumosos Corpinnat amb un àpat de luxe. L'oferta contempla visitar el celler, gaudir d'un tast de vins i quedar-vos a fer un menú degustació a La Barbequíu, on els vins i escumosos estan exposats en una preciosa moto-bar vintage: Piaggio Ape del 1964. En un còrner els Torelló hi han posat una taula de so que completa amb música l'experiència sensorial.