Torelló Viticultors

Grans escumosos amb 'La Barbequíu"
Penedès
Experiències

La finca de Can Martí (Gelida) és un paradís natural. Els Torelló hi viuen des de 1395. Abans hi havia guineus, perdius, falcons, conills, abelles, papallones... que avui segueixen campant per les 135 hectàrees de la finca, a redòs de vinyes, oliveres i boscos. Torelló elabora vins i escumosos Corpinnnat al Penedès. A partir d'ara podeu tastar en un nou espai gastronòmic: La Barbequiú. És molt recomanable passar un dia coneixent el secret de la família: amor a la terra i paciència, molta paciència: més de 600 anys.
 

Com arribar-hi?

Carretera C-243, km 13.5 - 08790 Gelida
Google Maps

RECOMANAT

La Barbequiú és el salt de Torelló a un enoturisme de qualitat i amb espai gastronòmic propi. Els dos germans, Paco i Toni de la Rosa Torelló, al capdavant del celler, han ideat un espai bucòlic, entre vinyes, on assaborir els seus vins i escumosos Corpinnat amb un àpat de luxe. L'oferta contempla visitar el celler, gaudir d'un tast de vins i quedar-vos a fer un menú degustació a La Barbequíu, on els vins i escumosos estan exposats en una preciosa moto-bar vintage: Piaggio Ape del 1964. En un còrner els Torelló hi han posat una taula de so que completa amb música l'experiència sensorial.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Vins del celler Torelló Viticultors

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials