Mas Llunes

Experiències sensorials i activitats històriques
Empordà
Experiències

Mas Llunes és un celler familiar de Garriguella, a l'Alt Empordà, que fa tastos de vins i experiències d’enoturisme sensorials i amb història. Els vins de Mas Llunes reflecteixen l'esperit empordanès: caràcter mediterrani, vinyes velles, de varietats autòctones, com la garnatxa blanca, roja (o grisa) i negra, o la carinyena blanca o negra, a més d'altres varietats internacionals. Els ceps creixen entre la brisa del mar, la serralada de l'Albera i el Canigó, bressolats entre ratxes de tramuntana.

Experiències

VISITA I TAST A MAS LLUNES
VISITA I TAST A MAS LLUNES
Descobreix com s'elabora el vi!
Durada: 1:30 h.
Preu: 17.00 €
Reserva
VISITA HISTÒRICA
VISITA HISTÒRICA
Reviu la Guerra Civil aèria
Durada: 1:30 h.
Preu: 18.00 €
Reserva
TAST SENSORIAL
TAST SENSORIAL
Un tast amb música, llum i imatges
Durada: 2:00 h.
Preu: 21.00 €
Reserva

Horaris

De dilluns a divendres, de 9:00 a 18:00 h.

Dissabtes, de 9:00 a 15:00 h.

Diumenges, de 10:00 a 14:00 h.

IDIOMES

Català, castellà, anglès i francès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible. Visites només amb confirmació.

Per formulari a la web de Mas Llunes.

Per correu a info@masllunes.es

Per telèfon al (34) 972 552 684

 

Preus

La visita al celler i tast de vins costa 17.00 €.

La visita històrica de Mas Llunes surt per 18.00 €.

El tast sensorial a Mas Llunes val 21.00 €.

VAL REGAL

Mas Llunes ofereix vals regal per a oferir als visitants. Per a més informació, contacteu al correu info@masllunes.es.

 

Com arribar-hi?

Carretera de Vilajuïga s/n - 17780 Garriguella
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1:45 minuts.

Des de Girona, 1:15 minuts.

Des de Figueres, uns 15 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren AVE des de Barcelona -Sants

A l'estació Figueres-Vilafant, uns 55 minuts.

Des d'allà agafar un taxi a Garriguella, uns 15 minuts. 

RECOMANAT

Image

AUTÈNTIQUES VINYES DE TRAMUNTANA

La família Roig té arrels a l'Empordà des del 1389: duen la tramuntana a l'ADN. Hi ha papers que certifiquen que treballaven la terra a Garriguella des de fa 700 anys. Al 1875 elaboraven vins i licors, en un negoci familiar. Mas Llunes beu d'un passat antiquíssim i mira el futur amb un celler lluminós. Conreen 80 hectàrees de vinya, de les quals unes 12 tenen més de 70 anys, i on fan viticultura ecològica a tota la finca.

VINS DE CARÀCTER EMPORDANÈS

Entre els seus vins hi ha l'excel·lent Finca Butarós, millor vi de Catalunya als Premis Vinari 2020, o algunes edicions limitades de l'apartat 'Singulars'. Els seus vins són un tomb per la història: des de la fundació d'Empúries (Emporion) amb les primeres traces de vinya plantades a la península ibèrica, que dóna nom a la regió i a la Denominació d'Origen Empordà, passant per la la colònia de Roses (Rhodes), un punt d'exportació vinícola de la mediterrània.

Image

ENOTURISME HISTÒRIC

De la visita, un dels seus principals atractius és l'amor per a la història. És especialment fascinant la part de la Guerra Civil, que deixa la Ruta 314. Les vinyes que envolten el celler Mas Llunes van ser a finals de la Guerra Civil Espanyola el darrer aeròdrom republicà, construït el 1937. La construcció de l'aeròdrom va suposar l'expropiació de terrenys i edificis, amb la remoguda de terra, aplanament del terreny i l'arrencada de més de 100.000 ceps. Durant la Guerra, l'aeròdrom va ser bombardejat diverses vegades

VINS I BÚNQUERS DE LA GUERRA CIVIL

El 6 de febrer de 1939 va ser l'escenari de la darrera batalla aèria de Catalunya. Prop del celler hi ha una làpida que ho recorda: la de l'oficial alemany Heinrich Windemuth, abatut per l'heroi de l'aviació republicana Josep Falcó. Històries com aquesta s'expliquen a Mas Llunes, on també podeu visitar un refugi antiaeri molt ben conservat, amb imatges d'avions, detalls de la guerra i de la importància estratègica de l'Empordà com a punt d'entrada de material estranger. 

Image

TAST SENSORIAL 

Una de les experiències més originals que es poden fer a l'Empordà. Visita el celler i viu una activitat que mescla la música, la llum i les imatges. Una barreja de colors, gustos i aromes del vi a partir d'un muntatge que es projecta a les parets del celler, sobre les bótes, fet amb imatges de la coreògrafa Mònica Quintana.

 

Empordà

Vins de tramuntana a la Costa Brava
Empordà

L'Empordà és la zona de vins més al nord de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a l'Empordà, del Cap de Creus a Girona amb vins de lledoner i carinyena. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a l'Empordà, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Empordà.

Vins recomanats del celler Mas Llunes

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials