Mas Igneus és el celler pioner en agricultura ecològica al Priorat. El projecte ha renascut a principis del 2020, després que l'hagi adquirit una nova propietària, Ornella Stochi. L'objectiu és seguir fent vins d'alta qualitat als terrers del Priorat, mostrant el potencial de la zona, marcant diferències amb vins blancs i buscant encara una volta més als negres. Els nous propietaris han adquirit vinyes velles de carinyena centenària, que se sumen a les que ja tenien a Escaladei i Poboleda. El celler està situat a Gratallops, just a sota de l'ermita de la Consolació, un dels llocs més emblemàtics per a la gent del Priorat. El nou equip està format per l'enòleg Daniel Cuesta, el responsable de vinya Cesc Oliva i l'Ariadna Muns en comunicació. Mas Igneus dóna valor al nom dels seus vins joves: la gamma Renèixer. El nou projecte és un punt i seguit, marcat per l'ambició i la passió.
El Priorat és la zona de vins més admirada de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Priorat, terra indòmita i aparador d'història del vi. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Priorat, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.