Celler

La Vinyeta

El celler sostenible de l’Alt Empordà

Visita a La Vinyeta, celler de Mollet de Perelada, amb tast de vins, esmorzars, pícnics i apartaments on fer activitats d’.

Visita al Celler La Vinyeta · Enoturisme a l’Empordà

A Mollet de Perelada, al nord de l’Alt Empordà, el celler La Vinyeta és un dels projectes més inspiradors de l’enoturisme a l’Empordà. La seva filosofia es basa en el respecte pel territori, la sostenibilitat i la vida de pagès. Marta Pedra i Josep Serra, els seus fundadors, han convertit un antic camp en un espai viu on el vi, l’oli, el formatge i la mel conviuen en harmonia.

Recomanat per ENOTURISTA, La Vinyeta és un celler que ha aconseguit tancar el cercle de la sostenibilitat. A més d’elaborar vins ecològics, produeix oli d’oliva verge extra, formatges, ous i mel propis. Cada visita és una experiència completa, que connecta el visitant amb la terra i amb un estil de vida autèntic i conscient.

El consell de la Judith

L’esmorzar de pagès és una de les experiències més autèntiques. Gaudeix-lo sota l’ombra de les oliveres, amb un got de vi blanc fresc i el so dels ocells al voltant. És el veritable gust de l’Empordà.

La recomanació del David

Si busques una experiència completa, tria el pícnic entre vinyes. Et permetrà connectar amb la natura, tastar productes locals i gaudir d’un paisatge únic que combina vinyes, pedra seca i l’Albera al fons.

Preguntes freqüents (FAQS)

Quin tipus de vins s’hi poden tastar?

Vins ecològics i naturals de gamma diversa, com Heus, Llavors o Puntiapart.

Quines experiències ofereixen?

Pícnic entre vinyes, esmorzar de pagès, passejades i tastos guiats durant tot l’any.

Hi ha allotjament al celler?

Sí, dos apartaments rurals amb esmorzar i visita inclosa.

Cal reserva prèvia?

Sí, imprescindible, especialment els caps de setmana i a l’estiu.

És accessible per a persones amb mobilitat reduïda?

Sí, l’espai principal i les àrees de tast estan adaptades.

On es troba exactament?

Camí Mollet de Peralada a Masarac, Mollet de Perelada (Alt Empordà).

Empordà

Vins de tramuntana a la Costa Brava

L’Empordà és un territori vinícola mediterrani que s’estén entre els Pirineus i la Costa Brava. Conegut pels vins de tramuntana, el vent que marca el caràcter de la comarca, l’Empordà ofereix cellers i vinyes amb vistes al mar i a les muntanyes. El seu territori inclou ciutats com Figueres i pobles amb encant com Peralada, Garriguella o Calonge, recomanat per ENOTURISTA.

Les vinyes es planten en sòls de pissarra, sorra i argila que donen vins amb molta expressió. L’Empordà destaca pels vins rosats i blancs frescos, però també pels negres amb cos i vins dolços de garnatxa. El seu paisatge combina vinya, gastronomia i patrimoni històric.

Descobreix les millors experiències d’enoturisme a l’Empordà.

Horaris

Dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 14:00 h.

De juliol a setembre, també entre setmana i els vespres.

Altres dies i horaris a consultar.

Idiomes: Català i castellà. Visites en anglès en horaris concertats.

Reserva: Imprescindible.

Contacte i reserves

Camí Mollet de Peralada a Masarac, s/n Parcel·la 117, Polígon 2, 17752 Mollet de Peralada, Girona

Com arribar-hi?

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme a l’Empordà en transport públic?

En tren AVE des de Barcelona -Sants

A l’estació Figueres-Vilafant, uns 55 minuts.

Des d’allà agafar un taxi a La Vinyeta, uns 15 minuts.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1:45 minuts.

Des de Girona, 1:15 minuts.

Des de Figueres, uns 15 minuts.

Articles relacionats

No s'ha trobat cap resultat.

Comparteix aquesta destinació