La Vinyeta

El celler sostenible de l'Alt Empordà
Empordà
Experiències

La Vinyeta és un dels cellers més reconeguts de l'Empordà i un dels més visitats. La seva oferta d'enoturisme és molt bona i les experiències omplen el visitant. La Vinyeta està situat a Mollet de Perelada, un poblet al nord de l'Alt Empordà, situat als peus de l'Albera. La Vinyeta és el projecte personal de la parella de viticultors Marta Pedra i Josep Serra, inquiets i apassionats per la feina, que han transformat el projecte en un espai sostenible, que fa vins ecològics i els acompanya d'olis, formatges, embotits, ous, i mel artesana del celler amb el seu saber fer personal.

Experiències

VISITA GUIADA I TAST DE VINS
VISITA GUIADA I TAST DE VINS
Descobreix l'autenticitat de La Vinyeta!
Durada: 1:45h.
Preu: 17.50 €
Reserva
ESMORZAR ENTRE VINYES
ESMORZAR ENTRE VINYES
Comença el dia com un viticultor de l'Empordà
Durada: 2:15 h.
Preu: 27.50 €
Reserva
PÍCNIC ENTRE VINYES
PÍCNIC ENTRE VINYES
Un dinar amb productes de proximitat
Durada: 2:00h.
Preu: 37.50 €
Reserva
NITS DE MÚSICA, VINS I PLATS
NITS DE MÚSICA, VINS I PLATS
Vespres d'estiu amb concerts a l'Empordà
Durada: 3:30 h
Preu: 45.00 €
Reserva

Horaris

Dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 14:00 h.

De juliol a setembre, també entre setmana i els vespres.

Altres dies i horaris a consultar.

IDIOMES

Català i castellà.

Visites en anglès en horaris concertats.

RESERVA PRÈVIA

Imprescidible.

Per telèfon al 647 74 88 09

Per correu a visita@lavinyeta.es

Al formulari de la web de La Vinyeta.

 

Preus

L'experiència Visita guiada amb tast de vins val uns 17,50€ per adult i és gratuït per a menors de 18 anys.

L'esmorzar entre vinyes és una activitat que surt per 27.50 € per adult; 13.50 € per a menors de 18 anys; 8.50 € per a menors de 12 anys i gratuït menors de 3 anys.

L'experiència Pícnic entre vinyes costa uns 37.50 € per adults; 20.50 € per a menors de 18 anys; 13.50 € per a menors de 12 anys; i gratuït menors de 3 anys.

Les activitats dels capvespres d'estiu a La Vinyeta solen rondar els 45,00 € amb visita, concert o activitat i sopar inclòs

Consulteu les activitats esporàdiques de La Vinyeta aquí.

VAL REGAL

Totes les experiències es poden reservar per regalar. En el moment de la compra online heu d'indicar dia, hora, nombre d'adults, menors de 18 anys, menors de 12, i menors de 3 anys, posar el nom del destinatari i el missatge.   

Com arribar-hi?

Camí Mollet de Peralada a Masarac, s/n Parcel·la 117, Polígon 2 - 17752 Mollet de Peralada
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 1:45 minuts.

Des de Girona, 1:15 minuts.

Des de Figueres, uns 15 minuts.

TRANSPORT PÚBLIC

En tren AVE des de Barcelona -Sants

A l'estació Figueres-Vilafant, uns 55 minuts.

Des d'allà agafar un taxi a La Vinyeta, uns 15 minuts. 

RECOMANAT

Image

CELLER SOSTENIBLE I CIRCULAR

La Vinyeta és un projecte únic de l'Empordà, que encisa el visitant per la seva aparent senzillesa d'haver intentat tancar el cercle. Sostenibilitat és que les teves vinyes siguin ecològiques, que elaboris oli d'oliva verge extra de vinyes centenàries, que un ramat d'ovelles pasturi les vinyes (i les adobi!) perquè amb la seva llet puguis elaborar formatge artesà, que rebis les visites, amb pa i embotits familiars. Sostenible és que amb els pinyols de raïm alimentis gallines, que ponguin ous, que es venguin al celler, amb pots de mel, elaborada amb les seves abelles. Fins i tot els taps de suro fets amb alzines sureres de la finca. La Vinyeta és el cercle de la sostenibilitat de l'Alt Empordà.

UNA HISTÒRIA DE DOS EMPRENEDORS

La Marta Pedra i en Josep Serra es van conèixer estudiant. L'any 2002 van comprar una petita vinya de només quatre hectàrees a un pagès de la comarca. Aquí va començar La Vinyeta, en uns terrenys on mai abans s'hi havien plantat ceps. En més de 20 anys el celler és un dels més prestigiosos de Catalunya, considerat un dels millors cellers on fer enoturisme per la Generalitat i el Col·legi d'Enòlegs. La màgia de La Vinyeta és que són autèntics i ho saben transmetre.

Image

VINS ECOLÒGICS I PRODUCTE DE PROXIMITAT

Els vins de La Vinyeta disposen d'un reconeixement important. Els més joves i desenfadats són els Heus, un nom que evoca l'heus aquí, quan va començar la seva història. Els Heusss* (Heus Sense Sulfits) marquen un pas endavant en vins de mínima intervenció. Els Llavors, blanc i negre, d'etiquetes canviants, guanyadores del Premi Laus de disseny, i el vi més recorregut del celler, el Puntiapart. La visita us permetrà comprar els vins d'edició limitada, com els Microvins o el Mig Mig, o els Vins Especials, com el Sols, Sereno, la mistela És Poma, o el Fil, sense oblidar els vins fets per ajudar la Fundació Mona. A La Vinyeta també podreu tastar els vins de la Marta a la Conca de Barberà: Vins de Pedra. A les visites amb esmorzar o pícnic tastareu embotits artesans que elaboren a Serraplà, la carnisseria dels pares d'en Josep, o podreu tastar codonyat que elabora la mare de la Marta.

ENOTURISME A L'EMPORDÀ

La Vinyeta és un referent per les visites a l'Alt Empordà, que també disposa d'apartaments, on podeu passar uns dies entre vinyes. Hi ha dues unitats d'allojament per un màxim de quatre persones, que inclou esmorzar entre vinyes, visita a la vinya i el celler i tast de vins comentat. Des de Mollet de Perelada pots visitar l'Empordà més salvatge, amb els monestirs de Sant Quirze de Colera Sant Pere de Rodes, el Castell de Peralada, la zona d'alt interès com el Parc Natural del Cap de Creus o el Museu Dalí de Figueres, Portlligat o Cadaqués.

Image  

Empordà

Vins de tramuntana a la Costa Brava
Empordà

L'Empordà és la zona de vins més al nord de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a l'Empordà, del Cap de Creus a Girona amb vins de lledoner i carinyena. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a l'Empordà, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Empordà.

Vins recomanats del celler La Vinyeta

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials