Visita a Juvé & Camps, cava centenària amb tast de vins i wine bar a Sant Sadurní d'Anoia, on viure experiències d’enoturisme al Penedès. Juvé & Camps és un celler familiar, fundat l'any 1921. La filosofia de Juvé & Camps es basa en elaborar caves ecològics, de vinyes pròpies. Tenen més de 270 hectàrees de vinya al paratge d'Espiells, un pulmó verd immens, on creixen 12 varietats de raïm. La més emblemàtica és el Xarel·lo, la varietat més arrelada al Penedès.
De dilluns a diumenge, de 8:00 a 15:00h.
RESERVA PRÈVIA
Imprescindible.
Per correu electrònic a casa@juveycamps.com
Per telèfon al (+34) 93 891 10 00
IDIOMES
Català, castellà i anglès.
Per altres idiomes, consulteu disponibilitat
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?
En tren, amb la Línia R4 Rodalies de Renfe.
Des de Barcelona, 30 uns minuts.
En autobús de la companyia Hillsa.
Des de Barcelona, uns 50 minuts.
En tots dos casos, consulteu horaris (feiners i caps de setmana).
TRANSPORT PRIVAT
Des de Barcelona, uns 45 minuts.
Des de Vilafranca del Penedès, uns 20 minuts.
Des de Sitges, uns 30 minuts.
Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.
RECOMANAT
visita a juvé & camps
El raïm es cull a mà i tot el procés d'elaboració és artesanal. A Juvé & Camps són pioners en elaborar caves de llarga criança des de 1972, quan apareix al mercat el primer cava Gran Reserva, el Gran Juvé & Camps. Més tard innoven amb el Brut Nature pioner a Espanya, el Juvé & Camps Reserva de la Família, que és el cava Gran Reserva (més de 30 mesos de criança a les caves) més venut del món. Una altra de les fites és el seu Cava de Paratge, la màxima distinció de la DO Cava, per La Capella, un escumós de 108 mesos de criança. Juvé & Camps és un celler que també ha excel·lit en l'artesania del cupatge, l'art de combinar diferents vinificacions per crear caves únics, singulars, amb personalitat, amb una complexitat aromàtica i un gran equilibri al paladar.
enoturisme a sant sadurní
Juvé & Camps és un celler centenari, però fa relativament poc que han obert les portes al públic. Les seves experiències enogastronòmiques són innovadores i experiencials. Juve & Camps només fa visites privades al celler o la vinya, per a grups tancats (amb un miním de dues persones), amb un guia privat, i amb reserva prèvia. Les visites d'enoturisme són el màxim de personalitzades i pensades per seduir els cinc sentits.
visita caves del penedès
Les visites començen al llegendari celler del centre de Sant Sadurní d'Anoia, on podreu tastar, olorar, tocar, veure i fins i tot sentir com neix un gran escumós. Aquest és el tret diferencial i únic d'una visita que excel·leix totes les que es poden fer avui en dia en un celler elaborador de caves. A Juvé & Camps tastareu vi base, olorareu els llevats amb que fermeten els seus vins, donareu un quart de volta als caves que reposen als pupitres, en silenci, envoltats de teranyines, amb la llum tènue original amb la què es treballa al celler,... El moment àlgid és el desgorjat manual d'una ampolla de Gran Reserva, amb un tast únic, on notar un escumós cruixent i acabat de nèixer. L'experiència culmina amb un maridatge enogastronòmic amb tres dels millors caves, acompanyat d'aliments de proximitat, d'alta gastronomia, perquè surtiu de la visita havent-vos doctorat en l'art d'elaborar bombolles.
TAST DE CAVA I GASTRONOMIA
Juvé & Camps és un dels cellers més emblemàtics de Sant Sadurní d'Anoia, la capital del Cava. Un poble de 12.000 habitants elabora artesanalment prop del 90% del Cava de l'Estat, que són prop de 250 milions d'ampolles anuals. A Sant Sadurní es respira història del Cava. Juvé & Camps ofereix les visites experiencials al celler, els tours privats a la finca d'Espiells, o la visita combinada per visitar el celler i maridar els seus vins i escumosos en tres restaurants de la ciutat. La visita Gran Reserva s'acompanya d'un tast de caves harmonitzat amb formatge curat, pernil ibèric i un bull artesanal elaborat amb cava. És un mos suficient pels qui no es vulguin entaular. També hi podeu reservar la visita amb dinar al restaurant, adreçada a un públic més foodie.