Hospital de Sitges

El celler del Centre d'Interpetació de la Malvasia
Penedès
Experiències

Visita al celler de l'Hospital de Sitges, elaborador de vins de Malvasia del Centre d'Intepretació de la Malvasia, on fer enoturisme al Penedès.

VISITA CELLER DE L'HOSPITAL SITGES

La seva història és de pel·lícula. Diu la llegenda que l'origen de la Malvasia de Sitges es remunta a un almogàver que va portar uns sarments a Sitges, i des d'aleshores la varietat es va fer famosa i ben considerada arreu del món. Amb el pas dels anys es va anar oblidant. Un diplomàtic, Manuel Llopis i de Casades, l'any 1935 va cedir a l'Hospital de Sitges el seu celler, alguns immobles i les darreres vinyes de Malvasia, perquè no es perdés el llegat. A dia d'avui el celler de l'Hospital depèn de la Fundació de l'Hospital, que manté viu l'esperit de la Malvasia vinificant diferents vins de vinyes urbanes a Aiguadolç i al propi complex de la Fundació, on hi ha la residència d'avis, principal acció de la Fundació, i amb un Centre d'Interpretació de la Malvasia, que és el seu espai d'enoturisme.

Horaris

CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA MALVASIA

Divendres, de 17:00 a 20:00h*.

Dissabtes, de 11:00 a 14:30h.

i de 17.00 a 20:00h.

Diumenges, de 11:00 a 14:30h. 

*De l'1/11 al 31/3 tanca a les 19:00h*.

Com arribar-hi?

Plaça de Joan Duran i Ferret, s/n - 08870 Sitges
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

En tren, des de Barcelona, uns 38 minuts.

Estació de Sants - Sitges (Línia R2 Sud de Rodalies Renfe), 32 minuts.

Des de l'Estació de Sitges al CIM, uns 5 minuts a peu.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 40 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 28 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, uns 30 minuts.

 

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials