Freixenet

Descobreix una històrica cava de Sant Sadurní
Penedès
Experiències

Visita al celler Freixenet, clàssiques caves centenàries subterrànies, amb bar de vins a Sant Sadurní d’Anoia, recomanat per fer enoturisme al Penedès.

VISITA FREIXENET

Freixenet és un dels cellers més emblemàtics de Catalunya. La visita guiada és ideal per descobrir l'art de fer escumosos. Freixenet està a la Capital del Cava, al costat l'estació de trens de Renfe, a 45 minuts de Barcelona (reserva la visita amb ticket combinat). El tour exclusiu és una experiència única per viure els secrets de l'elaboració, culminant amb una degustació de cava (o most). La visita inclou un interessant audiovisual, baixada a les mines de 20 metres de profunditat, passeig de la part més antiga a l'actual, i un tast d'escumosos. Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar tapes gastronòmiques

Experiències

MARIDATGE D'IBÈRICS AMB CAVES I TOUR HISTÒRIC AL CELLER
MARIDATGE D'IBÈRICS AMB CAVES I TOUR HISTÒRIC AL CELLER
Harmonia d'ibèrics deliciosos amb caves
Durada: 2:30 h.
Preu: 36.00
Reserva
MARIDATGE DE GRANS ESCUMOSOS D'EUROPA I TOUR HISTÒRIC
MARIDATGE DE GRANS ESCUMOSOS D'EUROPA I TOUR HISTÒRIC
Un viatge per Europa a través de les bombolles
Durada: 2:30 h.
Preu: 36.00
Reserva
TAST DE CAVES I TOUR HISTÒRIC PER LES CAVES CENTENÀRIES
TAST DE CAVES I TOUR HISTÒRIC PER LES CAVES CENTENÀRIES
La història del cava més venut del món
Durada: 1:30 h.
Preu: 19.50
Reserva

Horaris

De dilluns a diumenge, de 10 a 15h.

IDIOMES

Català, castellà, anglès, francès i alemany

(segons disponibilitat).

RESERVA PRÈVIA

Com arribar-hi?

Carrer de Joan Sala, 2, - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?

En tren, amb la Línia R4 Rodalies de Renfe.

El celler està just davant de l'estació.

Des de Barcelona, uns 50 minuts.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 45 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 20 minuts.

Des de Sitges, uns 30 minuts.

 

 

RECOMANAT

Image

CAVES HISTÒRIQUES

Freixenet és un celler històric, fundat el 1914 per les famílies Ferrer i Sala. De fet, les caves són tan influents en aquests 100 anys d'història que, segurament, abans del final de la visita descobreixis que la seva història també és part de la teva. Els seus caves segueixen deixant una enorme influència global, com podreu recordar en les seves campanyes publicitàries més populars, com l'icònic nen de Freixenet (vestit de vermell amb gorra), o els anuncis de Nadal amb personatges famosos.

LLEGAT FEMENÍ

Un dels elements més desconeguts per a la majoria d'enoturistes, i que ens desperta gran admiració és el paper cabdal a Freixenet que va tenir Dolors Sala Vivé, una de les dues fundadores de l'empresa amb el seu marit Pere Ferrer Bosch, el menut de La Freixeneda (que dóna nom al celler). La seva història és digna d'una pel·lícula. El seu llegat perviu entre els seus fills, nets i besnets, que actualment segueixen sent una empresa majoritàriament familiar. A dia d'avui l'ampolla Cuvée D.S (Dolors Sala) segueix sent una de les ampolles més emblemàtiques del celler, el cupatge dels raïms provinents de les finques que van enamorar aquesta enòloga avançada al seu temps.

Image

experiències d'enoturisme

Les experiències d'enoturisme són úniques i delicioses. El Freixenet Tour és la visita pels curiosos: comença als jardins, asseu-te a la sala de cinema, descobreix el museu familiar, visita les mines situades a 20 metres sota terra, passeja per l'interior de les caves, capta els secrets de l'elaboració del Cava, i culmina amb un tast dels seus escumosos. Si t'agrada maridar amb productes de qualitat i proximitat, et seduiran els tastos amb maridatge: tast de caves rosats, cava & cakestast de grans escumosos europeus, o la visita amb maridatge d'ibèrics (també coneguda com a Ibericus Delicious).  

TURISME A SANT SADURNÍ

Freixenet és una de les parades obligatòries a la visita a Sant Sadurní d'Anoia, que és coneguda arreu del món com la Capital del Cava. El celler té un emplaçament ideal pels que vulguin fer turisme en transport públic al Penedès, davant de l'estació. Des de Freixenet es pot passejar a peu fins al centre de la població, on gaudir del turisme al Penedès en visites combinades, com l'experiència de visita a les caves i al museu de la xocolata Simón Coll, o la visita al celler i al Cava Centre de Sant Sadurní. Són dues experiències molt recomanables pels amants de la història, els més llaminers, els curiosos i les famílies amb menuts.

Image

bar de vins i jardí

El jardí de Freixenet és un dels bars de vins indispensables pels col·leccionistes de moments especials. Degusta els seus vins i caves, amb platets gastronòmics, sota les escales d'un edifici emblemàtic, amb vehicles històrics exposats (podràs resistir-te a la temptació de fer-te una foto?). Freixenet també ofereix esdeveniments per a particulars (casaments, bateigs, comunions o festes privades...) i corporatius (reunions, convencions, presentacions i esdeveniments d'empresa) amb el toc màgic de celebrar-ho en un escenari històric, envoltat de vins i caves.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials