Visita a Eudald Massana, celler familiar i elaborador de vins i caves ecològics i biodinàmics a Sant Pau d’Ordal, on fer enoturisme al Penedès. La visita al celler Eudald Massana us obre les portes a descobrir una masia pairal, a Subirats, al cor del Penedès. El vi i el cava prové de les 30 hectàrees de vinyes ecològiques i biodinàmiques que envolten la finca, rodejada de boscos, prop del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. El seu vi més emblemàtic és l'Avi Ton, un blanc de Xarel·lo, la varietat més arrelada al Penedès, reconegut com un dels pocs Vins de Finca Qualificada de Catalunya.
De dilluns a dijous, de 8:00 a 14:00h. i de 15:00 a 18:00h.
Divendres, de 8:30 a 14:00h.
Dissabtes i diumenges, de 10:30 - 14:30h.
Reserva prèvia imprescindible.
TRANSPORT PÚBLIC
Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?
En tren, Línia 4 de Rodalies RENFE.
L'estació més pròxima és Lavern-Subirats.
Des d'allà es pot arribar a peu, en bici o taxi.
A PEU O EN BICICLETA
Consulteu els senders i itineraris de la zona amb el mapa interactiu de Camins del Cava.
VEHICLE PRIVAT
Des de Barcelona, uns 45 minuts.
Des de Vilafranca, uns 20 minuts.