La visita al celler cooperatiu Empordàlia us descobreix l'Empordà més ancestral. L'enoturisme és una porta oberta a tastar els vins i olis que els pagesos i viticultors de l'Alt Empordà han cultivat durant molts anys, molts dels quals són de varietats tradicionals, de vinyes velles i oliveres centenàries, amb molt d'interès en les varietats autòctones. Les experiències van des de la visita guiada al celler i al molí d'oli, fins a tallers i cursos d'iniciació al tast de vins i olis d'oliva, amb maridatges de vi i formatge, o de vi i xocolata, fins a esmorzars de forquilla amb tast de vins o activitats per conèixer l'entorn amb bicicleta. La major part dels vins són de varietats autòctones, com la garnatxa o lledoner (blanca, roja i negra) i la carinyena o samsó. Els olis estan elaborats amb varietats de la zona, com l'argudell i el corivell. Els seus productes representen l'Empordà més autèntic.
Tot el que has de saber abans de visitar el celler cooperatiu Empordàlia ho trobaràs aquí. Les visites d'enoturisme es fan dissabtes (tot el dia) i diumenges (al matí). Consulta totes les activitats a EXPERIÈNCIES, on podràs contactar amb el celler per fer una reserva prèvia. Per a més informació i reserves, podeu escriure un correu a comunicacio@empordalia.com o enviar un WhatsApp al 607 58 82 43. El celler disposa de restaurant on es fan esmorzars i dinars, sales de tast on gaudir dels vins, olis i productes de proximitat, molí d'oli tradicional, dues agrobotigues on podeu comprar els seus vins i olis i una selecció de productes de proximitat de l'Empordà i una botiga online, on comprar els productes d'Empordàlia.
L'Empordà és la zona de vins més al nord de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a l'Empordà, del Cap de Creus a Girona amb vins de lledoner i carinyena. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a l'Empordà, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Empordà.
RECOMANAT
El celler cooperatu d'Empordàlia us permet descobrir l'essència de l'Alt Empordà històric en un radi de pocs quilòmetres, els que separen Pau de Vilajuïga, per la carretera GI-610, que connecta amb Roses. És un viatge en el temps des dels grecs que van fundar les primeres colònies i van portar els ceps a la Península, fins als vins actuals, fills del cooperativisme que ha mantingut els ceps i les oliveres més antigues de la comarca. Empordàlia treballa vinyes de raïm arrelades a l'Empordà i oliveres, algunes de les quals centenàries. Tot això ho pots descobrir a les agrobotigues de Pau i Vilajuïga, una parada obligatòria per proveïr-vos d'aliments de temporada i de qualitat i productes del rerapaís que queda més enllà de la primera línia de costa. Són productes autèntics per gaudir dels gustos de la terra, convertir el vostre rebost en un trosset de l'Empordà. Si no pots anar a la botiga, t'ho porten a casa (gratuït per compres superiors a 50€) a través de la botiga onnline.
