Covides

Una gran història d'amor a la terra
Penedès
Experiències

Visita a Covides, celler de Sant Sadurní d'Anoia, amb agrobotiga, tast de vins i caves i experiències a la natura, on fer enoturisme al PenedèsCovides és la primera Cooperativa Vínicola de primer grau a Catalunya, fundada als anys 60 per viticultors associats per elaborar vins i caves amb personalitatMés de 50 anys després segueixen treballant 2.000 hectàrees de vinya, i exporten el 65% de productes a 50 països dels 5 continents del món. Avui són 700 socis, de 50 nuclis rurals del Penedès, compromesos amb el medi ambient i amb els seus integrants.

Experiències

VISITA CLÀSSICA A COVIDES
VISITA CLÀSSICA A COVIDES
Passeig pel celler amb tast de vins
Durada: 1.30h.
Preu: 10.00 €
Reserva
CAMINS DE COVIDES
CAMINS DE COVIDES
Maridatge de formatges amb vins i caves
Durada: 2:00 h.
Preu: 15.00 €
Reserva
QUILÒMETRE ZERO DE COVIDES
QUILÒMETRE ZERO DE COVIDES
Tast de vins i caves amb embotits selectes
Durada: 1:30h.
Preu: 20.00 €
Reserva
MARXA NÒRDICA A COVIDES
MARXA NÒRDICA A COVIDES
Nordic walking i pilat walk entre vinyes
Durada: 4 hores
Preu: 40.00 €
Reserva

Horaris

De dijous a dissabte a les 10:00h, 11:30h.

Tardes, a les 16:30h i les 18:00h.

Diumenges a les 10:00 h i 11:30 h.

AGROBOTIGA

De dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h

i 17.00 a 20.00 h.

Dissabtes, de 9.30 a 14.00 h.

Diumenges, tancat.

Com arribar-hi?

Carretera de Vilafranca a Sant Sadurní d'Anoia, quilòmetre 1 - 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Des de l'estació de tren Sant Sadurní d'Anoia (Renfe Rodalies R4) en taxi fins al celler (uns 3 minuts), o bé a peu (uns 35 minuts).

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, 43 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, 15 minuts.

Des de Sant Sadurní d'Anoia, 3 minuts.

 

RECOMANAT

Image

vISITA CELLER COVIDES

Covides és una història d'amor al Penedès. El celler elabora vins i caves a les seves modernes instal·lacions, repartides entre Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès i Sant Cugat Sesgarrigues. La majoria de les activitats es fan a la finca Prunamala, de Sant Sadurní, envoltada de boscos, amb vistes a Montserrat. El paisatge del Penedès podeu gaudir-lo a l'activitat de Marxa nòrdica amb pilat walk entre vinyes, una de les activitats estrella del celler. 

ENOTURISME A SANT SADURNÍ

La major part de la producció de Covides s'exporta pels cinc continents del món. Ara bé, a l'agrobotiga física, o a la seva botiga online, podeu trobar els seus productes. Les gammes més emblemàtiques són Duc de FoixTerra Terrae o Comte de Foix (entre d'altres) Des de fa un temps, Covides també embotella els vins del Celler experimental, amb un blanc i un negre, d'edicions limitades molt especials.

Image

VISITA CAVES I CELLER 

Un fidel reflex del paisatge del Penedès és Covides. Els seus socis estan repartits en alguns dels llocs més identificatius d'aquesta terra de vins i caves, d'oliveres i arbres fruiters. Aquest mirall es pot identificar en les seves activitats. Els formatges i embotits són de proximitat, el pa de poble es serveix amb oli d'oliva verge extra del celler. A l'agrobotiga podeu trobar un rebost de quilòmetre zero. Covides és un homenatge a la feina dels viticultors, petits productors i guardians del paisatge.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials