















Carol Vallès
DESCRIPCIÓ
Cellers Carol Vallès és l'essència del Penedès: una masia amb vinyes, on hi fan caves i vins, per viure experiències d'enoturisme úniques.
HORARIS
De dimarts a dijous, de 9:00 a 18:00h.
Divendres, de 9:00 a 14:00h.
Dissabtes i diumenges, de 10:00 a 14:00h.
Dilluns, tancat.
COM ARRIBAR-HI?
Amb cotxe particular. Aparcament gratuït per a més de 100 places al costat del celler. La durada aproximada del trajecte des de Barcelona és de 50 minuts.
En transport públic, des de l'estació de tren de Renfe de Lavern-Subirats (uns 30 minuts des de Barcelona). Allà podeu llogar una bicicleta i arribar a Carol Vallès (uns 20 minuts aproximadament).
Per altres opcions, consulteu Google Maps.
RESERVES
Totes les experiències s'han de reservar prèviament.
Pots fer-ho a ENOTURISTA dins de l'apartat EXPERIÈNCIES.
O bé trucant al Cellers Carol Vallès al telèfon +34 93 898 90 78
O per correu electrònic a visites@cellerscarol.com.
PREUS
Totes les visites a Cellers Carol Vallès van des dels 25,00€ per persona, que inclou visita a les vinyes, el celler i les caves amb diferents maridatges (aperitius, formatges catalans, embotits de proximitat o xocolates artesanes) fins a la molt recomenable visita amb brunch, que surt per 32,00€ per adult i 17,00€ per a menors de 12 anys amb most ecològic.
QUÈ SABER ABANS D'ANAR-HI?
L'aposta per als productes de proximitat és el que més ens agrada de la visita a Carol Vallès, un celler on fer enoturisme tranquil, sense mirar el rellotge. És un celler petit i familiar, on estan pel visitant, especialment, entre setmana! El projecte està dirigit per un equip jove i entusiasta, que ha posat per davant teixir complicitats amb els productors locals. Així, mentre degustes els seus caves de Guarda Superior, pots maridar-los amb embotits locals deliciosos, formatges catalans, xocolates elaborades a Sant Sadurní, oli d'oliva verge extra, pa i postres cuits a forns i pastisseries de poble (també sense gluten), amb opcions per vegeterarians (com la truita d'espinacs, o l'escalivada). Cellers Carol Vallès és un bocí deliciós del Penedès ancestral, on una masia, envoltada de vinyes, on s'hi elaboren caves, que dóna la benvinguda als visitants que volen fondre's al paisatge de postal.
RECOMANAT
Les cinc coses imprescindibles de la visita a Cellers Carol Vallès.
SALUDAR LA VICENTA PARELLADA
El Penedès té nom de dona. La Vicenta Parellada i Faura va ser la dona que va mantenir les vinyes i la masia, perquè no es perdessin. Mare del fundador del celler, Joan Carol, i àvia de la segona generació, Guillem Carol, que amb la seva mare Teresa Vallès i el nou equip de direcció segueix la tradició. Els seus avantpassats han continuat la feina de la Vicenta, cultivant vinyes ecològiques i elaborant caves artesans. Passejeu per les vinyes, passeu pel corral on hi ha Gall Negre del Penedès, el pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) i noteu el llegat que la Vicenta va conservar amb paciència i amor. A la foto, la Natàlia Boada, responsable d'enoturisme.
DESCOBRIR L'ARTESANIA DEL CAVA
A Cellers Carol Vallès elaboren Caves de Guarda Superior. És la màxima distinció que atorga la DO Cava als escumosos, que tenen una criança llarga a la cava. La visita a Cellers Carol Vallès us mostra com un celler petit i familiar fa els seus caves amb el raïm de les seves vinyes de proximitat. Conegueu el procés d'elaboració. A Cellers Carol Vallès conreen de forma ecològica 13 hectàrees de vinya, en terrenys a 250 metres sobre el mar, majoritàriament amb les varietats de Xarel·lo i Macabeu, tradicionals del Penedès, juntament amb la Parellada, i recentment el Chardonnay. Algunes de les vinyes tenen entre 45 i 70 anys d'antiguitat.
FER ENOTURISME SENSE PRESSA
TASTAR EL PENEDÈS MÉS DELICIÓS
OMPLIR EL REBOST DE PROXIMITAT
Amb tot el que t'hem descrit segur que et queden ganes de tastar productes locals. Així que una de les millors opcions és passar per la botiga de Cellers Carol Vallès. Podràs comprar alguns dels seus sis caves de Guarda Superior, o dos vins de mínima intervenció (enllaç directe a la seva botiga a l'apartat "VINS DEL CELLER CAROL VALLÈS". Pregunta pel Mercat Gastronòmic, que un cop l'any mesos aplega una trentena dels productors locals més destacats, o pel Festival Instants, que a les portes de l'estiu reuneix músics destacats del panorama català en concerts de petit format amb una copa de cava a la mà. A la foto Bet Díaz, directora de Cellers Carol Vallès.