Canals & Munné

Unes caves amb restaurant propi
Penedès
Experiències

Canals & Munné són unes petites caves familiars que fan ofertes combinades de visita al cellerdinars i calçotades al restaurant del centre de Sant Sadurní. Canals & Munné és un celler que fa senzill el turisme del cava. Primer per la seva ubicació, a peu de carretera i amb molt espai d'aparcament. Segon perquè s'hi pot anar sense reserva prèvia, inclús els diumenges per la tarda. I tercer perquè ofereixen paquets combinats de visita i dinar amb els productes de temporada a preus molt assequibles. 

Horaris

Fan visites els divendres, dissabtes, diumenges i dies festius. Aquests dies, hi ha vuit torns per fer visites. La primera és a les 10.15h del matí i la darrera a les 18.15h de la tarda, diumenges inclosos. Es pot anar amb o sense reserva prèvia.

Preus

La visita més bàsica costa 14€ per persona. L'experiència més demandada és la visita combinada amb un dinar tradicional al restaurant que ronda els 40€ i que pot ser menú calçotada, cargolada o amb bolets depén de l'època de l'any.

Com arribar-hi?

Carretera de Sant Sadurní a Vilafranca Km. 0,5 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

RECOMANAT

Image

VISITES COMBINADES 

L'experiència que té més èxit és començar fent la visita al celler i acabar dinant al seu propi restaurant de cuina tradicional catalana. La proposta de menú va canviant per incloure productes de temporada com calçots, bolets o cargols. El plats que es mantenen són els de carn i verdura a la brasa amb els vins i caves del celler. 

TAST DE VINS, CAVES I APERITIUS

Les visites al celler duren uns 90 minuts. El primer que fan és regalar-te una copa i una bossa per dur-la penjada durant la visita a les seves instal·lacions. Quan expliquen el procés d'elaboració del cava, serveixen una copa d'escumós. Després parlen dels seus vins i serveixen una segona copa. I en acabar la visita, s'ofereix un aperitiu d'embotits i xips amb una altre copa de cava. 

ImageOBERT FESTIUS I TARDES

Fan visites tots els divendres, dissabtes, diumenges i festius al matí i a la tarda. De fet és un dels poquíssims cellers del Penedès que pots visitar un diumenge a la tarda sense avisar. Només demanen fer reserva prèvia per alguns torns concrets. Fan visites en català i en castellà, i si se'ls demana, també les poden fer en anglès. 

EXPERIÈNCIES AMB CAVA

Una de les experiències que ofereix Canals & Munné és l'esmorzar de pagès entre vinyes amb cava pels adults i most pels nens. I la visita superior és la del "Racó de l'Avi" que es fa al celler vell de 1915 que està al centre de Sant Sadurní. Es visita l'espai i es tasten els quatre caves més selectes del celler amb un aperitiu d'embotits típics del Penedès.

SUPORT AL COL·LECTIU LGTBQ

Image

El celler s'ha volgut abanderar en favor de la llibertat i la diversitat. Per aquest motiu, fa uns anys que elaboren el cava "Pride" amb un embalatge que anima a beure'l amb la persona que desitgis, sense importar el sexe. Les samarretes amb aquest eslògan són un gran reclam a les fires de vins.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials