Canals & Munné

Caves centenàries amb restaurant propi
Penedès
Experiències

Visita a Canals & Munné, celler i caves familiar a Sant Sadurní d’Anoia, amb restaurant, on gaudir d’experiències d’enoturisme al Penedès. Un dels punts forts són les ofertes combinades de visita al cellerdinars i calçotades al restaurant de Canals & Munné del centre de Sant Sadurní. Canals & Munné és un celler que fa senzill el turisme del cava. Primer per la seva ubicació: a peu de carretera i amb molt espai d'aparcament. Segon perquè s'hi pot anar sense reserva prèvia, fins i tot els diumenges per la tarda! I tercer perquè ofereixen paquets combinats de visita i dinar amb els productes de temporada a preus molt competitius.

Experiències

MENÚ MARIDAT COMPLERT AMB TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER
MENÚ MARIDAT COMPLERT AMB TAST DE CAVES I VISITA AL CELLER
Menja a les mateixes caves que has visitat
Durada: 3:00 h.
Preu: 42.95€
Reserva
TAST DE CAVES SELECTES AMB EMBOTITS DEL PENEDÈS AL CELLER
TAST DE CAVES SELECTES AMB EMBOTITS DEL PENEDÈS AL CELLER
Tast íntim dels millors caves
Durada: 1.30h.
Preu: 29.00 €
Reserva
TAST DE 3 CAVES SELECTES, APERITIU I PASSEIG PEL CELLER
TAST DE 3 CAVES SELECTES, APERITIU I PASSEIG PEL CELLER
Un aperitiu amb tast de caves
Durada: 1:30 h.
Preu: 16.00€
Reserva

Horaris

Divendres, dissabtes i festius* 

*(excepte el 24 de juny i el 25 de desembre)

10:15 h. Català (reserva prèvia)

11:00 h. Català

11:30 h. Castellà (reserva prèvia)

12:15h. Castellà 

12:45 h. Català (reserva prèvia)

13:30 h. Català

16:00 h. Anglès

17:00 h. Castellà

18:15 h. Català (Reserva prèvia)

Com arribar-hi?

Carretera de Sant Sadurní a Vilafranca Km. 0,5 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

De Barcelona a Sant Sadurní d'Anoia, en tren amb Renfe Rodalies R4, amb connexions directes amb moltes altres ciutats de Barcelona i Tarragona.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 45 minuts.

Des de Vilafranca del Penedès, uns 15 minuts.

Des de Sitges, uns 25 minuts.

RECOMANAT

Image

VISITA A CANALS & MUNNÉ

L'experiència que té més èxit és començar fent la visita al celler i acabar dinant al seu propi restaurant de cuina tradicional catalana. La proposta de menú va canviant per incloure productes de temporada com calçots, bolets o cargols. El plats que es mantenen són els de carn i verdura a la brasa amb els vins i caves del celler. 

enoturisme a sant sadurní

Les visites al celler duren uns 90 minuts. El primer que fan és regalar-te una copa i una bossa per dur-la penjada durant la visita a les seves instal·lacions. Quan expliquen el procés d'elaboració del cava, serveixen una copa d'escumós. Després parlen dels seus vins i serveixen una segona copa. I en acabar la visita, s'ofereix un aperitiu d'embotits i xips amb una altre copa de cava. 

Image

visita caves familiars

Fan visites tots els divendres, dissabtes, diumenges i festius al matí i a la tarda. De fet és un dels poquíssims cellers del Penedès que pots visitar un diumenge a la tarda sense avisar. Només demanen fer reserva prèvia per alguns torns concrets. Fan visites en català i en castellà, i si se'ls demana, també les poden fer en anglès. 

Image

caves amb restaurant

Una de les experiències que ofereix Canals & Munné és l'esmorzar de pagès entre vinyes amb cava pels adults i most pels nens. I la visita superior és la del "Racó de l'Avi" que es fa al celler vell de 1915 que està al centre de Sant Sadurní. Es visita l'espai i es tasten els quatre caves més selectes del celler amb un aperitiu d'embotits típics del Penedès.

turisme al penedès

El celler s'ha volgut abanderar en favor de la llibertat i la diversitat. Per aquest motiu, fa uns anys que elaboren el cava "Pride" amb un embalatge que anima a beure'l amb la persona que desitgis, sense importar el sexe. Les samarretes amb aquest eslògan són un gran reclam a les fires de vins.

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials