Artcava

L'únic celler del mon on fer el teu cava
Penedès
Experiències

Visita a ArtCava Masia Can Batlle, l'únic celler on crear el teu cava i endur-te'l després del degollament, amb experiències d’enoturisme al Penedès. Les experiències d'Artcava són úniques al Penedès. El taller Crea el teu cava és una de les visites més originals en un celler d'escumosos. Cada any milers de persones aprenen els secrets del cava i s'atreveixen a elaborar-lo. Una de les opcions més prèmium és el Club Artcava, que t'ofereix la possibilitat única d'elaborar el teu propi cava (cupatge, elaboració i desgorjat) i emportar-te 50 ampolles de cava amb la teva pròpia firma cada any, gaudint de descomptes en els preus de noves ampolles.

Experiències

CREA EL TEU CAVA
CREA EL TEU CAVA
Desgorja la teva ampolla d'escumós
Durada: 2:00 h.
Preu: 49.00 €
Reserva
VISITA A LES VINYES I EL CELLER
VISITA A LES VINYES I EL CELLER
Tast de cava en una masia originària del s.XII
Durada: 2:00 h.
Preu: 24.00 €
Reserva
CREA EL TEU VERMUT
CREA EL TEU VERMUT
Juga amb més de 80 botànics
Durada: 2:00 h.
Preu: 40.00 €
Reserva

Horaris

Les experiencies a Artcava - Masia Can Batlle es poden fer de dilluns a diumenge, de 10:30h. a 12:30h. Tots els dies de l'any.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

Per correu a reserves@artcava.com.

Per telèfon al (+34) 647 90 67 42.

LA MANELA RESTAURANT I WINE BAR 

Complementa l'experiència amb una visita a La Manela, l'espai gastronòmic d'ArtCava - Masia Can Batlle.

Com arribar-hi?

Masia Can Batlle, s/n - 08793 Avinyonet del Penedès
Google Maps

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme en transport públic al Penedès?

En tren, uns 90 minuts amb Rodalies Renfe R4.

Des de l'estació de Barcelona-Sants en sentit Martorell, fer parada a Molins de Rei, connectar amb el bus de línia L-50 de Soler Sauret des de l'Avinguda Barcelona - Bàscula i seguir fins a la parada Avinguda Barcelona - Progrés, i caminar 900 metres fins al celler. 

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 45 minuts

Des de Vilafranca, uns 19 minuts.

Des de Sitges, uns 25 minuts

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 100 vehicles.

AUTOCARAVANA O CÀMPER

Si vas amb autocaravana o càmper pots descansar i agafar forçes per continuar el viatge. Artcava - Masia Can Batlle ofereix l'opció de buidar aigues grises i negres molt aprop. El pàrquing està obert 365 dies a l'any i 24 hores al dia

Descobreix els millors cellers per fer enoturisme amb autocaravana o càmper.

RECOMANAT

Image

VISITA ARTCAVA MASIA CAN BATLLE

El projecte neix de les inquietuds de l'Èric Enguita, CEO i enòleg, i de l'Ignasi Romeu, propietari de la finca i 14ena generació de viticultors. És un projecte madur, nasct el 2024. Al jardí de la finca del celler Artcava-Masia Can Batlle hi ha l'espai gastronòmic del restaurant La Manela

ENOTURISME AL PENEDÈS

Cada any embotellen 18.000 ampolles de cava artesanal, sense productes químics, ni licors d'expedició. La família de l'Ignasi cultiva raïm des de 1730, en una tradició que es remunta a 2.700 anys enrera en un jaciment pròxim al celler. El 2024 el celler ha complert 20 anys, consolidant les visites de públic internacional, que volen aprendre els secrets del caves del Penedès.

Image

CLUB ARTCAVA

El Club Artcava és una de les experiències més innovadores del celler Artcava Masia Can Batlle, per aprendre a fer el teu propi cava des del cupatge del vi base fins al degollament i l'etiquetatge, assessorat en tot moment per un enòleg professional. El resultat final és una producció de 50 ampolles anuals, amb el teu nom a l'etiqueta, per gaudir amb els teus familiars i amics. És com si tinguessis el teu celler al Penedès!

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials