Alta Alella

El celler ecològic a tocar de Barcelona
Alella
Experiències

Visita a Alta Alella – Celler de les Aus, un dels més pròxims a Barcelona, amb tast de vins i caves, wine bar i experiències d’enoturisme a AlellaAlta Alella - Celler de les Aus és el projecte de la família Pujol-Busquets Guillén a Alella, el celler d'agricultura ecològica més proper a Barcelona. La visita a Alta Alella us permetrà descobrir un marc incomparable de vinyes amb el mar mediterrani de fons i la ciutat de Barcelona a la llunyania. Fan visites guiades per passejar entre les vinyes, el celler, la cava i el Celler de les Aus. Organitzen esmorzars entre vinyestastos de vins premium per a grups petits. 

Horaris

De dilluns a dijous, de 10:00h. a 17:00h.

Divendres i dissabtes i festius, de 10:00h. a 19:00h.

Diumenges, de 10:00 a 16:00h.

IDIOMES

Català, castellà i anglès

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

Per correu electrònic visita@altaalella.wine.

Per telèfon al (+34) 628 62 41 82.

 

Com arribar-hi?

Camí Baix de Tiana, s/n - 08328 Alella
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Tren R1 (sentit Blanes) des de Barcelona-Sants.

Transbordament a l'estació de Renfe d'El Masnou i connexió amb el bus 690.

Durada aproximada 1:15h.

Per altres opcions, consulteu Google Maps.

També es pot arribar a peu des d'Alella o en bicicleta.

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 25 minuts.

Des d'Alella, uns 3 minuts.

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 30 vehicles.

 

RECOMANAT

Image

visita alta alella

A només 10 quilòmetres de Barcelona hi ha el Centre d'Enoturisme, entre el mar mediterrani i el Parc Natural de la Serralada de Marina. Alta Alella té una àmplia oferta d'activitats, que es van programant de forma mensual. També estan oberts a adaptar i personalitzar les experiències.

enoturisme alella

Passejant pel celler i les caves expliquen com elaboren vins naturals i escumosos amb mínima intervenció. Les visites acaben amb un tast al Centre d'Enoturisme, amb vistes al mar i a les vinyes més emblemàtiques: el paratge de Vallcirera, on surten dos dels caves de Paratge de la DO Cava.

cellers a prop de barcelona

Una de les avantatges del celler Alta Alella és que una part de les visites poden úniques, fetes a mida per a grups exclusius, com la visita amb el Cadillac entre vinyes, o les experiències per menjar entre vinyes. Amb el bon temps també col·laboren amb empreses nàutiques que fan el viatge en vaixell des de Barcelona al Maresme. Alta Alella també disposa d'un exclusiu heliport.

TURISME MICE

L'experiència del celler Alta Alella els permet organitzar activitats per a grups i tasques de teambuilding. El celler disposa d'un Centre d’Enoturisme a tocar del Mediterrani, obert al públic per a particulars, grups i empreses. El celler s'adapta a les necessitats, respectant l’entorn i la filosofia del celler. 

Image

FAMÍLIA PUJOL-BUSQUETS GUILLÉN

La visita és una aproximació a la filosofia ecològica de la família Pujol-Busquets i permet tastar els seus vins i caves a l'entorn natural on neixen. És un projecte que manté un esperit rebel i inconformista i que és un referent en l'elaboració de vins naturals sense sulfits arreu del món. Ho explica Mireia Pujol-Busquets en una entrevista a ENOTURISTA.

Alella

Vinyes mediterrànies i vins frescos
Alella

Alella és la zona de vins més petita de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a Alella, amb el Mediterrani, la natura i la varietat Pansa Blanca. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a Alella, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Alella.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials