









Albet i Noya
DESCRIPCIÓ
Visita Albet i Noya, una casa pairal als afores de Sant Pau d'Ordal, al Penedès! Coneix el celler català pioner en vins i vinyes ecològiques.
HORARIS
De dilluns a diumenge, de 10:00h. a 14:30h
La visita al celler i a les vinyes dura 60 minuts
Pots escollir entre 10:00h, 11:00h, 12:00h o 13:00h
Tardes laborables escriu a visita@albetinoya.cat
Les visites són privades (sense mesclar grups)
És imprescindible fer reserva prèvia
ADREÇA I CONTACTE
Com arribar-hi?
Google Maps a Albet i Noya
Can Vendrell de la Codina
08739 Sant Pau d'Ordal, Barcelona
visites@albetinoya.cat
Telèfon visites (+34) 682 288 548
PREUS
La visita estàndard costa 22 €
La visita amb esmorzar val 28 € per adult i 8 € pels menors.
La ruta 'Al teu aire' caminant per La Ruta del Fanio surt per 15 €.
Consulta totes les opcions a EXPERIÈNCIES.
QUÈ SABER ABANS D'ANAR-HI?
Descobreix l'origen de la viticultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient. Tasta vins de varietats resistents al canvi climàtic, de la DO Penedès i escumosos Clàssic Penedès. Han rebut nombrosos guardons i reconeixements.
RECOMANAT
Pren nota de les cinc coses que has de saber abans de visitar el celler Albet i Noya. Una estampa del Penedès clàssic: masia envoltada de vinyes, on s'elaboren vins ecològics i de muntanya.
PIONERS EN VINYES I VINS ECOLÒGICS
Albet i Noya va ser el primer celler català en elaborar vins ecològics. El seu fundador, Josep Maria Albet, va ser pioner en exportar vi ecològic català als països escandinaus. Aquesta feina els ha valgut un enorme reconeixement. Són vins sans, amb mínima intervenció química.





VINS DE LES MUNTANYES D'ORDAL
Bona part del raïm prové de vinyes d'altura, ben ventilades i fresques. La més antiga del celler és la vinya del Fanio, plantada al 1950. Aquesta vinya de Xarel·lo, la varietat més emblemàtica del Penedès, està plantada en vas, envoltada de feixes de pedra seca. La podeu visitar amb un pícnic amb la Ruta del Fanio.
ESCUMOSOS CLÀSSIC PENEDÈS
Els vins escumosos d'Albet i Noya pertanyen a la DO Penedès, per reivindicar origen i qualitat, sota el segell 'Clàssic Penedès'. Durant la visita podeu tastar alguns dels escumosos més premiats, com El Corral Cremat, amb 97 punts a la prestigiosa Guia Decanter, mencionat al grup "Best in show".
ENOTURISME TRANSVERSAL
L'oferta d'experiències és molt àmplia. Des del wine bar, fins a la visita al celler i a la vinya. També pots gaudir de les visites amb gastronomia, amb productes de proximitat amb responsabilitat social. Albet i Noya ofereix packs amb e-cobike o rutes a peu per les muntanyes d'Ordal.
VARIETATS RESISTENTS AL CANVI CLIMÀTIC
Una de les majors sorpreses de la visita al celler i a la vinya és descobrir les varietats adaptades als fongs i resistents al canvi climàtic, que estan plantades a la vinya dels PIWIS. El primer celler a plantar-les a l'estat espanyol és Albet i Noya, que ja elabora un vi amb elles, anomenat La Volada. Un vi deliciós que podeu tastar i comprar al celler.