Adernats Vinícola de Nulles

La Catedral del Vi de Nulles
Tarragona
Experiències

Adernats és el nom propi de la Vinícola de Nulles, una impressionant Catedral del Vi de l'Alt Camp, a Tarragona. És una joia centenària del modernisme, construïda entre el 1919 i el 1920 per l'arquitecte de Valls Cèsar Martinell, deixeble d'Antoni Gaudí. Adernats elabora vi, cava, i oli d'oliva verge extra a la Cooperativa. L'oferta d'enoturisme inclou visites al celler amb tast de vins, experiències a la vinya, tast amb embotits i formatges, o tast temàtic de temporada, com l'Origen del calçotada.

Experiències

RUTA ENTRE VINYES I TAST DE VINS
RUTA ENTRE VINYES I TAST DE VINS
Vinyes molt velles i marges de pedra seca
Durada: 1:30 h.
Preu: 16.50 €
Reserva
VISITA AMB TAST A NULLES
VISITA AMB TAST A NULLES
Descobreix una joia del modernisme rural
Durada: 1:15 h.
Preu: 12.50 €
Reserva
L'ORIGEN DE LA CALÇOTADA
L'ORIGEN DE LA CALÇOTADA
El secret del calçot de Valls i el vi de Nulles
Durada: 2:00 h.
Preu: 20.00 €
Reserva
TAST GOURMET AMB EMBOTITS I FORMATGES
TAST GOURMET AMB EMBOTITS I FORMATGES
Degusta l'autèntic paisatge de l'Alt Camp
Durada: 2:00 h.
Preu: 25.00 €
Reserva

Horaris

De dilluns a divendres, de 10:15 a 13:00 h.
i de 16:00 a 19:00 h.

Dissabtes, diumenges i festius, de 10:00 a 14:30 h.

IDIOMES

Català, Castellà. Opcional: anglès, alemany i italià

RESERVA PRÈVIA

Imprescindible.

Per correu a enoturisme@vinicoladenulles.com

o per telèfon al 977 602 622.

CANCEL·LACIÓ

En cas de cancel·lació de la visita, no es retornen els diners. Avisant fins a 48 hores abans de l'inici de l'activitat es podria retornar un 50% de l'import. Avisant fins a 24 hores abans de l’inici de l’activitat es podria permetre fer un canvi de dia i hora, sense cost addicional.

 

Preus

L'experiència "Visita amb tast a la Catedral del Vi" surt per 12,50€, amb degustació de 3 vins o caves.

"Ruta entre vinyes amb tast de 5 vins", val 16,50€.

L'experiència "Origen de la calçotada" costa 20,00€.

El tast amb embotits i formatges val 25,00€.

DESCOMPTES

10,50 €. Jubilats i grups de més de 20 persones
8,50 €. Grups de més de 40 persones
El preu per a menors és fins a 16 anys.

VAL REGAL

Possibilitat de regalar les experiències a la botiga online d'Adernats Vinícola de Nulles. Cal seleccionar la data de l’entrada regal. Abans de validar, cal contactar al celler per disponibilitat i reserva prèvia.

Com arribar-hi?

Estació, s/n - 43887 Nulles
Google Maps

Transport

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona (uns 75 minuts)

Des de Tarragona (uns 20 minuts)

Des de Valls (uns 10 minuts)

TRANSPORT PÚBLIC

En tren, línia R13 de Barcelona a Lleida.

Parada més pròxima: Nulles-Bràfim.

Dues freqüències diàries, entre setmana

6:47 (Estació de França) - 8:45 (Nulles)

11:43 (Estació de França) - 14:32 (Nulles)

8:45(Nulles) - 11-58 (Estació de França)

i 17:13 (Nulles) - 18:55 (Estació de França)*

* Consulteu horaris actualitzats a RENFE.

RECOMANAT

Image

JOIA DEL MODERNISME

La Catedral del Vi de Nulles continua activa, més de 100 veremes després. És un dels seus atractius: un monument viu, que es visita amb les experiències d'Adernats, que comencen amb una copa de cava de benvinguda. Escolta com es va construir el celler ("de la terra que trepitjaven cada dia"), observa les fotos dels avantpassats penjades a les parets, bada sota el ric patrimoni (amb una copa dels vins Parabòlics) i gaudeix de vistes majestuoses del celler.

VINS I CAVES DE L'ALT CAMP 

Adernats elabora vins de qualitat de la DO Tarragona i caves de la DO Cava, amb personalitat pròpia, dins de la subzona de la Conca del Gaià. Els terrers de l'Alt Camp tenen argila, calç i estan airejats pel Mediterrani (que en línia recta està només 20 quilòmetres). La Cooperativa de Nulles custodia algunes de les vinyes més velles de l'Alt Camp, on hi ha predomini de la varietat blanca Macabeu.

ImageVISITA AMB TAST DE VINS    

La façana de la Catedral del Vi és espectacular, difícil de capturar amb el mòbil. A l'interior, segueix la sorpresa: les tines d'obra són altes. Els cartells de pissarra indiquen el vi que fermenta en silenci. A la segona planta, es fan tastos sota els arcs parabòlics, l'element arquitectònic més destacat de l'obra de César Martinell. En temps de ceballots, pots tastar el pa de calçots del Forn de Nulles, amb una copa de vi, o bé acompanyar-lo d'avellanes de la zona.

PRODUCTES GOURMET I CAVES

La Vinícola de Nulles és un bon espai per degustar els productes de l'Alt Camp. A més dels seus vins i caves, teniu olis, vinagres, mel, o suc de raïm sense alcohol. A la visita amb tast gurmet pots degustar formatges i embotits del poble amb alguns dels seus vins més bons: Seducció, Temptació, Xarel·lo Vermell, o 100 veremes. Els caves d'Adernats són singulars: els tres reserva (Brut, Brut Nature i Rosat), a més dels Gran Reserva Adernats Pur, XC, o Centenari per als paladars més exigents.   

Image

BOTIGA I PUNT D'INFORMACIÓ

L'Alt Camp és una de les zones vinícoles més autèntiques de Tarragona, amb secrets ocults per descobrir. Adernats va un pas per davant pel que fa a visites. Tenen un punt d'informació turístic on planificar la vostra ruta. Les tècniques per vinificar han evolucionat moltíssim però en la visita al celler podreu notar la força de la seva història. És un celler modern, versàtil, que fa un enoturisme inspirador i que té una gamma de vins i caves reconeixibles, que estan fent el gir cap als vins i caves ecològics.

CATEDRAL DEL VI A L'ALT CAMP

Nulles és un poble de la Plana de Secà de l'Alt Camp, punt de pas de La Ruta del Cister. Abrigat per les Serres de Prades i Miramar i obert a la Costa Daurada. Nulles està envoltat de vinyes, oliveres, o ametllers, separats per marges i barraques de pedra seca. L'arquitectura s'integra al paisatge, amb bosquets amb gran biodiversitat. Nulles és una postal ancestral, sense indústria. La Catedral del Vi és un símbol de la feina de dones i homes, que han modernitzat els productes dels avantpassats.    

Tarragona

Vins mediterranis des dels romans
Tarragona

Tarragona és la zona de vins més clàssica de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme a Tarragona, on hi feïen vi els romans, amb la Costa Daurada. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística a Tarragona, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Tarragona.

Vins recomanats del celler Adernats Vinícola de Nulles

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials