Abadal és un dels cellers amb més història de la DO Pla de Bages. És propietat de la família Roqueta, una llarga generació dedicada al vi i al cultiu de les vinyes. El celler es troba a Santa Maria d'Horta d'Avinyó, a la històrica Masia Roqueta, construïda al S.XII, que es conserva en un magnífic estat. La visita és molt complerta. El celler Abadal us ofereix experiències úniques, envoltats de bosc i vinya, on gaudir dels seus vins elegants amb diferents propostes gastronòmiques. Des d'un modern bar de vins on tastar les referències del celler fins a una visita a la masia, on fer un viatge al passat vinícola de la comarca del Bages, recuperant tradicions, o fent un tomb per les vinyes més velles, on s'hi conserven barraques de pedra seca. L'oferta és complementa amb estades per empreses o pícnics a la vinya per fer sense guia, gaudint del paisatge. Mireu on mireu, tot són detalls i racons amb caliu, meravellosament decorats que mereixen un especial d'una revista d'interiorisme. Les visites (que han estat premiades per la seva qualitat) acaben amb el tast dels seus vins. Fan meravelles amb les varietats autòctones com el picapoll. Un d'aquests racons és el Wine Bar, una terrassa envoltada de natura, obert al mateix horari del celler. Tots els vins del celler es poden beure a copes, amb algun aperitiu i amb assessorament o explicacions si les voleu. Consulteu el detall a EXPERIÈNCIES.
El Bages és una petita zona de vins amb història. Fes una escapada d'enoturisme al Bages, amb pedra seca, vinyes amb boscos i la varietat Picapoll. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Bages, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais d'interès cultural. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Pla de Bages.