Naveran

Un celler familiar i ecològic
Penedès
Experiències

Caves Naveran és un celler elaborador de caves i vins ecològics, de producció sostenible i 100% de la seva pròpia finca, amb una tradició familiar centenària catalano-suïssa. Va ser fundat el 1984 per Michel Gilleron qui va reprendre la tradició familiar iniciada a mitjans del segle XIX pel seu avi, Pablo Parellada. Per això la incorporació de la flor de neu al logotip, un símbol del país de naixement de Michel i un elogi a la natura, a la perfecció i a l'excel·lència. 

La Finca Parellada, una finca històrica ubicada al cor de l’Alt Penedès, compta amb un entorn natural privilegiat i amb un edifici històric amb una capella del segle XI. Actualment ofereixen visites guiades tots els dissabtes. 

Com arribar-hi?

Can Parellada, Sant Martí Sadevesa - 08775 Torrelavit
Google Maps

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Vins recomanats del celler Naveran

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials