Família Torres

Més de 150 anys d'història del vi
Penedès
Experiències

El Centre de Visites del celler Família Torres, situat a Pacs del Penedès, és una oportunitat única per conèixer la marca de vins més admirada del món, segons Drinks International. L’experiència us portarà a través dels 2.700 anys d’història del vi al Penedès. Viureu de primera mà 150 anys d’experiència com a elaboradors. Passejareu per les vinyes sostenibles, cultivades sota la viticultura regenerativa, que certifiquen el compromís de la família amb la sostenibilitat i el medi ambient. Pujareu al tren elèctric que us portarà fins al celler Waltraud, una magna obra arquitectònica sostenible, construïda per l'arquitecte Javier Barba i inaugurada el 2008. El celler té tres plantes soterrànies i està construït sota terra per reduir l'impacte visual, amb plaques fotovoltàiques que generen electricitat, sorra blanca per afavorir l'efecte albeldo, que provoca el reflex de la llum solar, i amb vegetació llenyosa plantada per reduir el consum d'aigua. A dins, un espectacle de llum, música i color us mostrarà la criança dels seus vins més emblemàtics. I acabeu amb un tast fet a mida, en diferents experiències, acompanyats en tot moment d’un guia sommelier que us anirà explicant curiositats i us resoldrà dubtes. Cada vegada més opcions ens porten al maridatge dels vins amb harmonies amb tapes o formatges. O els tastos premium amb els Vins d'Antologia, els que provenen de les vinyes més singulars del celler. O bé podeu fer mini-tastos o 'flights' al Centre de Visites, on una màquina dispensadora Enomatic us garanteix la frescor dels vins, amb un wine educator que us ajuda en la compra. Un altre dels plats forts del Centre de Visites és el Restaurant Jardí El Celleret, amb una oferta de cuina mediterrània de mercat, a peus de la vinya i amb precioses vistes a la serralada de Montserrat.
Image

Experiències

VISITA AL CELLER
VISITA AL CELLER
150 anys elaborant vins amb passió
Durada: 1:45h.
Preu: 19.00 €
Reserva
VISITA AMB VINS I TAPES
VISITA AMB VINS I TAPES
Tasta vins de paisatge amb gastronomia local
Durada: 2:00h.
Preu: 29.00 €
Reserva
VISITA AMB VINS I FORMATGES
VISITA AMB VINS I FORMATGES
Maridatges per afinitat per amants del plaer
Durada: 2:00h.
Preu: 24.00 €
Reserva
VERTICAL WINE EXPERIENCE
VERTICAL WINE EXPERIENCE
L'essència de Milmanda i Mas La Plana
Durada: 2:00h.
Preu: 0.00 €
Reserva
EXCLUSIVE WINE EXPERIENCE
EXCLUSIVE WINE EXPERIENCE
La visita per fondre't amb la natura
Durada: 2:00h.
Preu: 0.00 €
Reserva
LEGACY WINE EXPERIENCE
LEGACY WINE EXPERIENCE
Un exclusiu tast dels Vins d'Antologia
Durada: 2:00h.
Preu: 0.00 €
Reserva

Com arribar-hi?

Finca el Maset s/n - 08796 Pacs del Penedès
Google Maps

RECOMANAT

La visita a Família Torres està plena de sorpreses. Un audiovisual de tres minuts us resumeix l’impacte de la marca al món. Família Torres són viticultors arrelats a la terra des del s.XVI. El 1870 van començar com a cellerers. L’actual és la cinquena generació. El seu projecte ocupa 1.100 hectàrees de vinya. Totes certificades com a ecològiques i en vies de reconversió a viticultura regenerativa a Catalunya. Estan al Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i Costers del Segre, així com diferents punts d'Espanya, Califòrnia i Amèrica del Sud. La visita us obrirà les portes a una de les vinyes llegendàries, la del Mas La Plana. O a visitar les interioritats del celler Waltraud. Del Centre de Visites en destaca el detallisme: una vinya amb més d'una cinquantena de varietats de raïm, algunes de les quals ha recuperat Família Torres i s’han convertit en ancestrals . O un ramat que pastura per les vinyes, mostra del compromís amb la sostenibilitat que té la Fundació Torres & Earth. Des de fa anys són pioners en la lluita contra el canvi climàtic i l'escalfament global. A Família Torres han mitigat les emissions de CO2, han apostat per les energies renovables, l'eficiència energètica i la mobilitat sostenible. De fet, el trenet amb què podreu visitar les vinyes és elèctric. Amb mesures com aquesta han aconseguit reduir un 35% les emissions des del 2008. L'objectiu pel 2030 és reduir la petjada de carboni en un 60%, com a mínim i convertir-se en un celler de zero emissions netes abans del 2040.Image

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Vins recomanats del celler Família Torres

Vins del celler Família Torres

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials