Bar de Vins

The Wine Truck

El bar de vins catalans en moviment
mapaCOM ARRIBAR
Catalunya
Experiències


DESCRIPCIÓ

The Wine Truck és un bar de vins 100% catalans itinerant, que dinamitzen esdeveniments, com fires, festes majors, casaments, afterworks,... 
Image
QUINS SERVEIS OFEREIXEN?

En realitat són molt més que un bar de vins, perquè ofereixen:

- Una barra de servei, amb tamburets.
- Taules i cadires pel teu esdeveniment
- Copes de cristall plàstic o envasos compostables, posagots i nevera.
- Cartes de vins fetes a mida, amb informació de cada vi
- Vins frescos (lògicament!), escumosos, most, vermuts,...
- Possibilitat d'acompanyar-ho amb els aperitius que escullis. 
Decoració personalitzada per cada esdeveniment.
Image
I el més important: la seva passió. La Sara i el Jonatan serveixen els vins com si els haguessin elaborat ells. Els expliquen, de manera didàctica i entretinguda. Tenen una gran adaptabilitat, i preparen cada esdeveniment amb molta experiència i paciència, perquè tot surti rodat.

QUI ELS POT CONTRACTAR?

Tothom que tingui ganes de fer una activitat amb vins catalans!
Image
- Festes d'aniversari on necessitis tenir vins i caves per brindar,
- Reunions familiars en un jardí. Si no en teniu, us ajuden a trobar-lo.
- Fires que vulguin un servei de vins catalans per amenitzar-la.
- Meetings empresarials que acabin amb una copa, com un afterwork.
Cellers que vulguin organitzar tastos especials i no disposin d'espai.

QUI ESCULL ELS VINS?

Tu! Ells et poden assessorar, perquè de vins catalans en saben un munt! Coneixen molts cellers, sobretot petits, a qui els ajuden a crèixer i a donar a conèixer els seus projectes. Però a The Wine Truck hi caben totes les idees. Posa'ls a prova!
Image QUÈ NECESSITEN?

Aigua? Llum? Gas natural? Aire condicionat?! En realitat ho porten tot! Si els doneu un endoll il·luminaran la vostra festa. El Truck és petit i cap a gairebé qualsevol lloc. Té unes mides com de cotxe gran, però una mica més alt. És a dir que si cap en una plaça de pàrquing cap a gairebé tot arreu! 
Image

Demana per a les opcions d'acompanyament. Poden preparar aperitius, o snacks per servir-los amb els vins que escullis.


Adreça
En Moviment
43001 Tarragona
Com arribar


RECOMANAT

The Wine Truck col·labora amb molts cellers catalans, a qui ajuda a fer una tasca de divulgació del vi. Són nous, emprenedors, amb moltes ganes, i amb àmplia experiència en diferents espais. Us expliquem les cinc coses que ens han convençut de la seva professionalitat.

UN TAST DE VINS ALLÀ ON VULGUIS

Literalment. Els hem vist muntar un tast amb most per adolescents al mig d'un bosc, organitzar una súper festa d'aniversari per a persones grans, acompanyar un concert, dinamitzar una fira, servir vins en un pavelló municipal, muntar el truck al costat de la platja, preparar una taula grandiosa al mig de les vinyes, celebrar festes de compromís, amenitzar casaments,...
ImageUNA FESTA A LA TEVA MIDA (O DEL TEU JARDÍ)  
 
Les dimensions del truck els permeten accedir a molts espais, des de vinyes, grans esplanades, fins al jardí de casa teva. Munta la teva festa privada. Deixa que ells t'aconsellin amb tot el que es pot fer! Sedueix els teus convidats amb una selecció de vins i escumosos catalans, fets a la teva mida.

Image 
DONAR EL SÍ, AMB THE WINE TRUCK

Els casaments, les declaracions d'amor no són els millors llocs per a brindar? Fes-ho amb copes professionals, amb cambrers que t'ajudaran a gaudir del moment amb els vins a temperatura ideal, amb una selecció d'aperitius perquè ho recordis sempre.
Image 
UNA FESTASSA AMB ELS DE L'EMPRESA!

Ja és bonic el sopar d'empresa de Nadal. Però t'imagines celebrar amb els teus companys un afterwork amb vi, amb música, amb uns aperitius, a l'esplanada que hi ha davant de l'empresa? Així de fàcil. Si vols, poden organitzar-t'ho perquè quan plegueu de la jornada ho tinguis tot a punt per brindar i fer unió.
ImageLA FIRA HA ESTAT UN ÈXIT. BRINDEM?

A molts esdeveniments hi ha food trucks, però què passa amb els wine trucks? És una iniciativa original, feta per a dos emprenedors. En el moment en què la teva gent tingui ganes de fer una copa saps que no han de marxar del recinte. Potser ets un celler i no disposes d'un espai per a rebre clients. The Wine Truck és una empresa adaptable, ràpida i amb moltes ganes de fer feliços els seus col·laboradors.
Image

INFORMACIÓ PRÀCTICA

The Wine Truck és la història de la Sara Fernàndez Vilar i la seva família. És una emprenedora nata, que va pensar en fundar The Wine Truck durant la pandèmia, al costat del seu marit Jonatan Munuera. És diplomada en Turisme per la Universitat Rovira i Virgili. Durant més de 15 anys ha treballat en el món del vi, en establiments com Mas La Boella, cellers del Priorat, del Penedès, botigues especialitzades,...
Image
La Sara va viure un any als Estats Units, on va aprendre anglès. Els serveis de The Wine Truck s'ofereixen en diferents idiomes. El nivell de personalització és tan divertit que de vegades els trobareu disfressats, o acompanyats del seu fill, un magnífic ajudant.
Image
Durant el primer any de vida ha rebut el reconeixement a millor emprenedoria en els Premis Vinari 2022 d'Enoturisme, que organitza el digital Vadevi.

Image

Catalunya

Catalunya
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials