Segura Viudas

800 anys de respecte per les arrels
Penedès
Experiències

Segura Viudas és un dels grans cellers del Penedès, on podràs tastar vins i caves amb maridatges. És una Heretat, envoltat de vinyes, boscos i natura, amb una masia fortificada amb 800 anys d'història.
Image
HORARIS
Les visites al celler es fan de dimarts a diumenge.
A les 12h. en català/castellà. A les 11h. en anglès.
La botiga de Segura Viudas obren:
De dimecres a diumenge, de 10h a 15h.
El bar de vins està obert:
De dimecres a diumenge, de 12h. a 15h.
Consulta els horaris de les activitats d'enoturisme.

ADREÇA
Com arribar-hi?
El trajecte en cotxe des de Barcelona dura uns 40 minuts.
Google Maps del celler
Heretat Segura Viudas
Carretera de Sant Sadurní d'Anoia a Sant Pere de Riudebitlles, quilòmetre 5.
08775 Torrelavit (Barcelona)
Aparcament espaiós i gratuït.

PREUS
Pots degustar vins a copes o en ampolles.
Una ampolla del deliciós Brut Rosé està per sota dels 10€
El cava més icònic, el Reserva Heredad surt per uns 23 €

QUÈ SABER ABANS D'ANAR-HI?

Segura Viudas és una visita per gaudir de la natura, del respecte per les arrels des de fa més de 800 anys, per tastar vins i caves en una fabulosa masia fortificada com si fos un castell. Disposa d'un bar de vins interior i exterior, on tastar els seus vins i caves amb un encertadíssim maridatge. La visita arriba al seu punt culminant quan entres al celler i a les caves, una obra d'art, en un històric celler de ceràmica.
Image

Com arribar-hi?

Carretera de Sant Sadurní d’Anoia a Sant Pere de Riudebitlles, km 5 - 08775 Torrelavit
Google Maps

RECOMANAT

La visita a l'Heretat Segura Viudas ofereix diferents experiències d'enoturisme, des de la visita al celler, un tast de vins al wine bar, una experiència inoblidable, esdeveniments especials (com casaments) i reunions d'empresa. Hem fet una selecció de les cinc coses que no et pots perdre de Segura Viudas.

TASTAR VINS I CAVES EN UN CASTELL

És una masia fortificada, però tu et sentiràs com un rei en un palau. L'interior és únic, amb parets de pedra, voltes d'estil gòtic, molt ben decorat, amb sofàs, cadires, taules i butaques on gaudir d'una copa, acompanyat d'un maridatge únic. És un espai màgic, diferent i poc comú.
Image   
FONDRE'T AMB LA NATURA D'UN HERETAT

La visita a Segura Viudas és una experiència única per descobrir un paratge vitivinícola de gairebé 800 anys d'història. Els seus vins i caves s'elaboren amb respecte per les arrels. Agricultura sostenible, compromís mediambiental i enoturisme responsable. El celler ofereix experiències singulars, com la Visita amb Brunch Gastronòmic, excursions per la natura. La Visita Tradicional permet descobrir el celler, el cicle vegetatiu de la vinya i el procés tradicional d’elaboració del cava.
Image

EL CELLER DE CERÀMICA MÉS BONIC DEL MÓN

I part de l'estranger! El cert és que la part més increïble de la visita. Segura Viudas és el celler històric de ceràmica, que es conserva intacte, de color blau cel característic. És un celler actiu, així que ves amb compte quan facis la visita perquè poden estar treballant. Durant la verema l'olor de most és boníssima.
Image
BAIXA A LES HISTÒRIQUES CAVES 

Tot a Segura Viudas té un aire demodé deliciós. El pas del temps ha conservat una pàtina autèntica, que es fa evident a les caves. De tota la vida, amb portes de fusta, màquines antigues, llum de poca claror. Un se sent transportat al 1950 quan els germans Segura Viudas van comprar la finca. Sabies que en aquell moment es deia finca de Ca l'Esbert de Raïm?
 
UN ENSAMBLATGE DELICIÓS

El maridatge excel·lent va més enllà dels vins i escumosos amb taules de fumats, o selecció de formatges. A Segura Viudas tenen una oferta per a tots els públics, amb tarifes diferenciades per adults, jubilats, adolescents i menors de 10 anys. Tenen opcions per a fer enoturisme sense alcohol, plats per a vegans,... Amb aquesta sensibilitat pot ser una bona idea demanar-los que muntin un esdeveniment a mida, com un bateig, un casament, o una comunió. O demanar-los idees per fer una reunió de treball, aprofitant l'entorn.  
Image

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials