La Manela d'Artcava

Menjars i vermuts musicals entre vinyes
Penedès
Experiències

Visita a La Manela, restaurant i bar de vins del celler ArtCava, amb calçotades, carns a la brasa i vermuts amb música, on fer enoturisme al Penedès. La Manela es troba al jardí de la masia Can Batlle d'Avinyonet del Penedès. És un restaurant a l'aire lliure dirigit per Pep Galup i el seu equip. Podeu gaudir d'esmorzars de forquilla, amb plats a la brasa, cap i pota, mandonguilles, i plats de temporada. També és ideal per fer vermuts, amb música en directe, o un espai únic per dinars amb grups, amb calçotades de temporada. La Manela és un espai cultural entre vinyes, on degustar productes de proximitat del Penedès, maridats amb vins i caves de qualitat. A la terrassa a l'aire lliure sovint es pot escoltar música en directe, gaudint d'una exposició d'obres d'art.

Experiències

Calçotada, carn a la brasa, i música en directe al Penedès
Calçotada, carn a la brasa, i música en directe al Penedès
Calçots i carn a la brasa entre vinyes a La Manela
Durada: 4.00h
Preu: 37.00 €
Reserva

Horaris

De divendres a diumenge, de 9:00 a 17:00h.

Els esmorzars de forquilla se seveixen de 9:00 a 11:00h.

Els vermuts es serveixen de 12:00 a 14:00h.

Les calçotades de serveixen de 13:00 a 15:30h.

Sopars per grups per encàrrec els divendres i dissabtes.

Consulta l'Instagram de La Manela per estar al dia dels esdeveniments de fora de temporada

RESERVA PRÈVIA

Recomanable reserva prèvia abans de visitar-los.

Per correu electrònic a 

cooptruck.reserves@gmail.com.

Per telèfon al +34 618 14 18 92.

Com arribar-hi?

Masia Can Batlle s/n, - 08793 Avinyonet del Penedès
Google Maps

 

TRANSPORT PÚBLIC

Com fer enoturisme al Penedès en transport públic?

Amb tren des de l'estació de Barcelona -Sants, amb Rodalies Renfe R4 en sentit Martorell, fer parada a Molins de Rei, connectar amb el bus de línia L-50 de Soler Sauret des de l'Avinguda Barcelona - Bàscula i seguir fins a la parada Avinguda Barcelona - Progrés, i caminar 900 metres fins al celler. El trajecte dura una hora i mitja aproximadament en dia laborable

TRANSPORT PRIVAT

Des de Barcelona, uns 40 minuts

Des de Sant Sadurní d'Anoia, uns 10 minuts

Des de Vilafranca del Penedès, uns 10 minuts.

Aparcament privat a l'entrada amb capacitat per a més de 100 vehicles.

Si vens amb autocaravana o camper pots descansar i agafar forçes per continuar el viatge. Artcava ofereix l'opció de buidar aigues grises i negres molt a prop. El pàrquing està obert 365 dies a l'any i 24 hores al dia. Descobreix els millors cellers per visitar amb autocaravana o càmper.

 

RECOMANAT

Image

restaurant la manela

La Manela és un restaurant especial, situat al jardí de la masia Can Batlle, als afores d'Avinyo Nou. És un espai condicionat amb tres contenidors de vaixell, que fan de cuina i bar, amb taules a l'aire lliure, envoltades de natura i de vinyes. La Manela disposa d'un escenari, on poder escoltar música en directe. gaudint d'un vermut, d'un dinar amb grup (especialmet calçotades), o d'esmorzars de forquilla, amb plats de brasa, o de cuina de temporada.

on dinar al penedès? 

La Manela està obert de divendres a diumenge, de 9:00 a 17:00h. Té una cuina oberta, adaptada a cada època de l'any, on hi predomina el producte de proximitat de qualitat. El seu director, Pep Galup domina els menjars de temporada, gràcies a la seva experiència amb Coop Truck.

Image

calçotades i carn a la brasa

El seu plat estrella és una delícia, per dins i per fora, i ben aviat es cuinarà de nou, quan passin les calçotades. Cuinat a baixa temperatura el Gall del Penedès és melós i saborós. A més, fan territori perquè el gall negre és un dels aliments locals amb Indicació Geogràfica Protegida

vermuts musicals al wine bar

La Manela es representa amb un bust de la deesa Demeter, trobat en un jaciment iber molt pròxim, que data de 2700 anys enrera, amb un raig com el de David Bowie, símbol de la dualitat: menjar i beure; cultura i paisatge. Pots seguir atentament l'oferta de música en directe, DJ resident, actuacions de microteatre, i altres propostes culturals.

Image

ENOTURISME AL PENEDÈS

L'espai mostra obres de l'escultor Ramiro (Manel Garcia), que inclou 13 peces diferents distribuïdes per l'espai. 

 

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

Tens ganes de fer enoturisme al Penedès? És una zona vinícola, on gaudir dels atractius del turisme. Consulta les recomanacions d'ENOTURISTA per preparar una escapada d'enoturisme al Penedès. Revisa les millors experiències. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, mira els cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals que et recomanem.

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials