Freixenet

Descobreix una històrica cava de Sant Sadurní
Penedès
Experiències

Freixenet és un dels cellers més emblemàtics de Catalunya, amb més de 100 anys d'història com a elaborador de vins i caves de qualitat. Freixenet ofereix diferents experiències per descobrir l'art de l'elaboració del cava; per gaudir dels seus vins i escumosos en una terrassa amb jardí a l'entrada del celler; per tastar les darreres novetats del mercat, tot fent un mos amb una carta de formatges o ibèrics al seu Cava Bar; o per reservar una exclusiva visita amb tast de maridatge de grans productes de gourmet de proximitat. L'experiència Freixenet Tour és una visita guiada per descobrir el procés d'elaboració del cava, la història centenària de Freixenet, l'enorme influència global que han tingut els seus escumosos arreu del món, i un passeig per algunes de les campanyes publicitàries més recordades, com l'icònic nen de Freixenet (vestit de vermell amb gorra), o els anuncis televisius de Nadal amb grans personatges famosos. És una experiència d'enoturisme emocionant, que comença als jardins de la companyia, que passa per una visita a les caves soterrànies, situades a 20 metres sota terra i que culmina amb un tast dels seus escumosos.
Image

Com arribar-hi?

Carrer de Joan Sala, 2, - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Google Maps

RECOMANAT

Les experiències a Freixenet permeten gaudir dels seus vins i caves amb una oferta adaptada als diferents públics. El Freixenet Tour obre les portes del celler perquè feu una immersió en l'artesania d'elaborar caves, tot descobrint algunes de les curiositats d'una de les companyies més famoses del món.  Si us agrada maridar amb productes de qualitat i proximitat, us seduiran els tastos amb harmonies ('Chocolate passion', 'Cheese emotion', o 'Ibericus delicious') per dur els caves a grans nivells sensorials. Els amants de les experiències emocionants poden reservar un tast de Grans Escumosos Europeus, o un exclusiu tast de Grans Reserves. Freixenet ofereix esdeveniments per a particulars (casaments, bateigs, comunions o festes privades...) i corporatius (reunions, convencions, presentacions i esdeveniments d'empresa) amb el toc màgic de celebrar-ho en un escenari històric, envoltat de vins i caves.
Image

Penedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la zona de vins més antiga de Catalunya. Fes una escapada d'enoturisme al Penedès, amb grans cellers de vins i caves de renom. Descobreix les millors experiències, d'ENOTURISTA. Abans de fer una visita enoturística al Penedès, consulta els millors cellers, restaurants, allotjaments, bars de vins, botigues de vins i espais culturals. Mira la nostra selecció de millors vins de la DO Penedès i la DO Cava.

 

Articles relacionats

També et pot interessar

Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials