El II Baròmetre del Vi Català als mitjans de comunicació

27 Setembre 2021
El II Baròmetre del Vi Català als mitjans de comunicació

II BARÒMETRE DEL VI CATALÀ

Els mitjans de comunicació es fan ressò del II Baròmetre del Vi Català a Instagram

Vadevi 

El diari digital dels vins catalans a la xarxa, organitzador dels Premis Vinari, es va fer ressò del II Baròmetre del Vi Català a Instagram, en una notícia apareguda dilluns, 27 de setembre. Consulteu la notícia aquí, signada per la directora, Eva Vicens. El diari, pertanyent al grup informatiu 'El món', va destacar les conclusions del II Baròmetre, elaborat amb el suport de l'INCAVI, i va destacar-ne els cellers amb més seguidors.
Image


Catalunya Ràdio

Dimecres, 20 d'octubre, ens van entrevistar al programa 'Popap' de Catalunya Ràdio, dirigit per la periodista Mariola Dinarès. La Unitat Mòbil es va desplaçar fins al Gastronòmic Fòrum de la Fira de Barcelona. La connexió la va conduir la periodista Marta Cristià. A la conversa també hi havia la responsable de comunicació del celler Albet i Noya, Núria Martí. Recupera l'entrevista a David Jobé, codirector del portal www.enoturista.cat, juntament amb Judith Cortina, a partir del 29:00.


 

Penedès en xarxa

Dilluns, 25 d'octubre ens van entrevistar dins de l'espai dedicat a l'INCAVI del programa "Penedès en xarxa". Penedès en Xarxa és un magazín matinal de ràdio impulsat conjuntament per Domenys Ràdio, Canal 20 Olèrdola, Ràdio Sant Sadurní i Ràdio Vilafranca, amb el suport de La Xarxa. Armand Beneyto va entrevistar David Jobé, coautor del II Baròmetre del Vi Català, juntament amb Judith Cortina. Us deixem un enllaç de la conversa (a partir del 29:00). 


Blog de l'agència de comunicació Pcats


L'agència de comunicació Pcats, una de les més importants del sector a Catalunya, es va fer ressò del II Baròmetre del Vi Català a Instagram en el seu blog. Llegeix l'article en aquest enllaç. Una de les especialistes a valorar el II Baròmetre del Vi Català va ser la directora de l'agència, Sole G. Insua. Recupera aquí l'entrevista que li vam fer

Image