Nou podcast de l'@enoturista: Empordà, vins de tramuntana!

04 Febrer 2021
Nou podcast de l'@enoturista: Empordà, vins de tramuntana!

EL PODCAST DE L'ENOTURISTA

Empordà: vinyes arrelades a la terra amb permís de la tramuntana

Aquesta setmana marxem cap a l'Empordà: una zona molt coneguda per les seves platges i que tracta de donar a conèixer les moltes opcions d'enoturisme que encara són força desconegudes. Alguns cellers tenen vistes al mar però bona part són al rerepaís. Són vins tocats per la tramuntana.

Entrevistem Josep Serra, del celler La Vinyeta. Un projecte proper a la frontera, que s'ha convertit en pocs anys en un referent d'enoturisme. Fins i tot han rebut molts reconeixements! Podríem dir que són un projecte rodó. Cultiven raïm, fan vi, amb els grans de raïm alimenten les gallines, que els donen ous, al mateix temps tenen ovelles, que pasturen els conreus i els donen formatges, que serveixen als enoturistes que els van a visitar, amb mel de les abelles que pol·linitzen les vinyes... i així tot gira. Tenen uns bungalows amb vistes a la vinya i fan esmorzars entre vinyes molt exitosos. També munten activitats com ioga, tastos a la llum de la lluna, concerts, etc. En aquesta secció també us recomanem conèixer el projecte d'Empordàlia, de Cellers d'en Guilla i de Mas Llunes.