'Mr. Vin' o com gaudir del vi DO Catalunya sense complexos

31 Gener 2021
'Mr. Vin' o com gaudir del vi DO Catalunya sense complexos

MR. VIN

Arriba Mr. Vin, la demostració que és possible gaudir del vi català sense complexos

ENOTURISTA i la DO Catalunya presenten una nova col·laboració mútua. Cada dijous a les Xarxes Socials, 'Mr. Vin' ens demostrarà que és possible gaudir del vi català DO Catalunya sense complexos: on vulguis, quan vulguis i amb qui vulguis.


Es tracta de clips breus on aquest simpàtic personatge es desplaçarà fins on faci falta per maridar un vi DO Catalunya en diferents escenaris. Què tal unes tapes? O una pizza? I si anem de pícnic? O perquè no... avui dinem de menú!

Image

No és la primera col·laboració d'ENOTURISTA amb la DO Catalunya, amb qui ja es van publicar conjuntament les Enoidees, consells pràctics i curiositats sobre el vi. Enguany però, en la línia de la campanya de la DO Catalunya “el vi sense complexos”, volem seguir difonent aquesta idea de poder gaudir del vi sense pretensions i fer-lo accessible també a aquelles persones que encara no s’atreveixen a demanar una copa de vi.

En total, gairebé una desena de vídeos que a més pretenen donar difusió i suport a la restauració, que tan mal parada està sortint d’aquesta crisi sanitària.

 
La DO Catalunya i la restauració


El compromís de la DO Catalunya amb la restauració ha estat una constant des de la creació d’aquesta, amb projectes com el col·lectiu “A Taula, vi català”, que va néixer l’any 2016 amb l’objectiu de reconèixer els restaurants que fan una aposta clara pels vins catalans i que a la vegada serveix per informar els consumidors sobre els establiments on trobaran una especial atenció pels vins propis.