Tres vins per un 'afternoon party' per celebrar Cap d'Any

28 Desembre 2020
Tres vins per un 'afternoon party' per celebrar Cap d'Any

WINE XMAS

'Afernoon party', la nova tendència de Cap d'Any, amb tres vins per fer una festassa

Aquest Cap d’Any hem de tornar a casa a la una? Celebra el nou ‘afternoon’ Cap d’Any. Sopar en horari europeu, però selecció de vins a la catalana. Aquesta setmana, tres vins, que són com tres amulets de la sort.

 

Merian blanc 2019

Cellers Tarroné
Uns 7,50€
Pots comprar-lo a la seva botiga online.


Image

Comença amb un blanc que és com el teu vestit de Cap d’Any: elegant i molt personal. El Merian blanc, de cellers Tarroné està fet amb garnatxa blanca de la Terra Alta. Torrades de foie, croquetes de ceps, gamba vermella, o ostres. Un vi delicat per començar el Cap d’Any, a mitja tarda o mig vespre. El Merian blanc és una delícia. Fresc, aromàtic i expressiu. Té la força de la garnatxa blanca de la Terra Alta i conté una història de novel·la. Merian vol dir Mercè i Antonio, la parella fundadora del celler, que van viure una història d'amor única, al poble de Batea. Més detalls a la seva web.
 

Abadal 5 Merlot 2019

Celler Abadal 
Uns 17€.
Pots comprar-lo a la web de Vinoteca Origen.


Image


Si tens preparat un menú degustació, busca un vi versàtil i juganer. L’Abadal 5 Merlot, de celler Abadal, és fresc, voluptuós i llaminer. Té records de cacau i balsàmics, i en boca és llarg i expressiu. Per combinar amb pernil de gla, amb arrossos cremosos i costelles al forn. Hi ha vins que es gaudeixen millor en petit comitè. Cireres, xocolata i espècies. L’Abadal 5 Merlot convida a una llar de foc i a una conversa llarga i deliciosa.    
 

Llàgrimes de tardor Criança 2017 

Sant Josep Vins.
Uns 9€ 
Compra'l a la seva web.


Image

Serà una nit màgica! Perquè res no et falli, busca’t un clàssic. El Llàgrimes de tardor criança, de Sant Josep Vins, és fruita i profunditat. Un vi deliciós, amb cos i estructura, però subtil i sedós. Per filet a la llosa, corder arrebossat o galta al forn. Fruita madura, ben equilibrada, amb cos i estructura. Un vi dels que no falla. Perquè el Llàgrimes de tardor és un clàssic de Sant Josep Vins, a la Terra Alta. 

Feliç 2021!